Promosi Terhebat Shaklee Bulan July 2015

Bagi yang mengenali Shaklee pasti arif dengan promosi setiap bulan.

Ingat Raya, shooping complex ada diskaun. Shaklee pun ada taw! hehe

Apakah promosi pada bulan July 2015?

Jeng Jeng Jeng :D


Promosi Hebat Shaklee Bulan July 2015


Dua produk yang Ani ambil setiap hari, Dua produk yang Ani suka lagi-lagi si botol merah. 

Ianya adalah hehe (gelak dulu hihi)

Promosi July 2015 : vivix
Vivix! Yeay!
Beli 6 dapat 7
Nak 2 boleh beli dengan pembelian pek YES Vivix. Sangat Menjimatkan!


Pek Yes Vivix
Dapat cash back lagi next month ~ngee


Promosi July 2015 : B Complex
B Complex : Si Kuning yang menawan hati :)
Beli 3 dapat 4

Kelebihan Vivix & B Complex Shaklee


Kelebihan Vivix Shaklee

Kelebihan B Complex Shaklee

Apa yang Ani suka tentang Dua Produk ni?


Ani suka sebab Ani rasa orang pandang Ani macam budak sekolah hehe, (betul ye kes ni hehe) Vivix anti penuaan dan penjagaan kesihatan keseluruhan, Paling penting bila Ani nampak Mama Ani makin sihat. Nak sok sek, sebenarnya Ani bagi dekat mak Ani dulu baru Ani join sekali hehe. Mama Ani tak cepat penat dan paling penting dia boleh baca tanpa pakai cermin mata. Alhamdulillah :)

B Complex memang Ani amik. Tiada sebab lain melainkan dia bantu untuk tukarkan makanan menjadi tenaga. Of course tak nak lemau  selalu kan huhu  Rambut memang tumbuh dengan cantik dan jayanya plus untuk gadis dan wanita memang elok ambil bagi bantu mengurangkan risiko kecacatan anak semasa mengandung lagi.Lelaki boleh ambil juga taw! :)


Pengakuan Dia Mengambil Vivix Untuk Berhenti Merokok




Semoga Bermanfaat! :)


Berminat dengan rangkaian produk Shaklee?

Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Comments

  1. Terbaik..boleh berhenti merokok lah kalau itu macam..memang bagus sangat..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan! Berhenti stop tak yah fikir fikir . Berhenti untuk selamanya :D

      Delete
  2. Replies
    1. Promo habis Abg Jay untuk penjagaan kesihatan hehe :D

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid