Posts

Showing posts from February, 2014

SIJIL HALAL SHAKLEE 2014

Image
Assalamualaikum,
Semoga urusan semua di permudahkan Allah Amin..
Baik, Sijil Halal Shaklee 2014 

Siapa yang mencari-cari supplements apa yang halal dan selamat? Inilah jawapannya :)
Always Safe.Always Works.Always Green
** Supplements hanya membantu dalam proses penyembuhan tetapi yang menyembuh Dia yang satu.
Berminat sms/whatsapp Ani 014-7222642 untuk keterangan lanjut
Terima kasih adinda dan kekandaku ;)

PROMOSI FEBRUARY -VITA-LEA

Image
Assalamualaikum and have a good day everyone!
Memandangkan Shaklee membuat promosi tentang Vita-Lea Shaklee ni jadi mehla saya berceritera tentang Vita-Lea ni ;)
Kita tengok pic dulu Ini dia Vita-Lea :)
Kalau ada sesiapa yang nak cari supplement yang multivitamin dan multimineral ni, eloklah ambil Vita-Lea ni :)
Kenapa Ani suggest Vita-Lea ni?
Tara.. Tengok Nutrition Facts ni. Vitamin A, C, E, B12, Rflovin dll pendek kata macam-macam ada :) Tak ke multivitamin n multimineral ni? ;)
Apa kelebihan Vita-Lea? Sebagai pelengkap kepada nutrien untuk badanMembantu penyerapan zat daripada makananBertindak sebagai membantu selera makanMelancarkan proses pencernaanPenting untuk proses pertumbuhan dan pembiakanMembantu mencegah penyakit tiroidMembantu mencantikkan kulit wajah, kuku licin serta rambut yang kuatMenyimbangkan hormonBestkan!
Jika di ambil secara harian, Vita-Lea mampu  Meningkatkan kesihatan dan kecergasan menyeluruhMenyokong jangka hayat hati, usus dan kesihatan mataMeningkatkan kekuatan tulang…

IT'S FEBRUARY

Image
Assalamualaikum

Alhamdulillah, Allah bagi kita kesempatan untuk berada di bulan Februari 2014.
01022014. Membawa cerita yang macam-macam ada!
Straight to the point
Firstly.  Yehuuu. Happy Wilayah Day and Happy Holiday! Extra holiday. Manfaatkan masa bersama yang tersayang  Yang depan mata kitalah yang amat berharga, yang support kita bila down and rise me up!  wah gitu hehe, 
Next .
SABAHAN . SARAWAKIAN! SHAKLEE TURUNKAN HARGA UNTUK ANDA! Harga sama di sini u olls... (kepochi) SAMA!
Tak percaya? Kejap ea'
RM0.00 Shaklee: Effective from 1-Feb-14, Shaklee will lower down the East Malaysia product price and PV so that both EM and WM price and PV will be the same
Kan?
Suasana di pasar pagi semalam
Mama : Mahalnya sayur! Peniaga : Barang semua dah naik! Mama : Kankung? Kankung? Peniaga : Kankung takde 
Hehehe
Message di sini bukanlah nak bercerita tentang kankung, tapi cheq nak habaq kat hangpa semua ni bukan kankung je turun, Shaklee pun turunkan harga untuk Sabahan and Sarawakian taw! Melting ani dengan Sh…