IT'S FEBRUARY

Assalamualaikum

Alhamdulillah, Allah bagi kita kesempatan untuk berada di bulan Februari 2014.

01022014. Membawa cerita yang macam-macam ada!

Straight to the point

Firstly. 
Yehuuu. Happy Wilayah Day and Happy Holiday! Extra holiday.
Manfaatkan masa bersama yang tersayang 
Yang depan mata kitalah yang amat berharga, yang support kita bila down and rise me up! 
wah gitu hehe, 

Next . 

SABAHAN . SARAWAKIAN!
SHAKLEE TURUNKAN HARGA UNTUK ANDA!
Harga sama di sini u olls... (kepochi)
SAMA!

Tak percaya? Kejap ea'

RM0.00 Shaklee: Effective from 1-Feb-14, Shaklee will lower down the East Malaysia product price and PV so that both EM and WM price and PV will be the same

Kan?

Suasana di pasar pagi semalam

Mama : Mahalnya sayur!
Peniaga : Barang semua dah naik!
Mama : Kankung? Kankung?
Peniaga : Kankung takde 

Hehehe

Message di sini bukanlah nak bercerita tentang kankung, tapi cheq nak habaq kat hangpa semua ni bukan kankung je turun, Shaklee pun turunkan harga untuk Sabahan and Sarawakian taw! Melting ani dengan Shaklee ni!  Pasni mehla kita bershaklee together. Selamat dan halal . itu yang penting! ^_^

Ketiga :

HAPPY WORLD HIJAB DAY EVERYONE!
MYHIJAB#MYDIGNITY

Trust me! Bila kita pakai tudung kita lebih cantik.Kuatkan azam sayang! Nak pakai tudung,pakai! Tak payah fikir 2,3, 10 x. lagi lama fikir, lagi x betul kepala huhu sebab apa? perasaan waswas tu datang. Benda baik bila nak buat, buat terus. kalau tak ada tanduk 2 yang hasut anda hehe. Pakai. Apa yang Allah suruh itu lah yang terbaik untuk kita.

Ibarat kat kedai, kita dah berkenan dengan satu barang ni, mana satu pilihan kita either nak amik yang dah di sentuh orang atau yang berbalut kemas?

Senyum dan jawab sendiri! :)
Life is a choice. Ikut apa yang Allah suruh tinggal yang di larang! :)

Lastly :

Yeay. Promotion for this month!

 Multivitamin and Multimineral!

Ada yang tanya Ani. Kalau nak multivitamin, x payah makan banyak supplement, mana satu perlu amik?

INILAH JAWAPANNYA! VITA-LEA

Ia membantu :

  • Mengekalkan kecerdasan mental dan ketahanan dari jangkitan
  • Menolong fungsi normal penghadaman dan selera makan
  • Menyokong sistem pembiakan
  • Pertumbuhan dan penggantian sel
Berminat dengan supplement Shaklee? sms/whatsapp Ani 014-7222642 untuk keterangan lanjut dan mendapatkan supplements Shaklee anda.

Jom bershaklee!


Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid