Skip to main content

Perihal Diri Sendiri dan Shaklee :)

Assalamualaikum 

Alhamdulillah, ani masih lagi mampu untuk menulis selepas pagi sibuk bekerja. Syukur Alhamdulillah, Allah beri keizinan :)

Baik, straight to the point.

Bagaimana terjebak dengan Shaklee ni?
Satunya, dengan keizinan Allah, pendek kan cerita masa tu ani sakit dan mama minta kasi potong hehe, bedah tapi keizinan Allah, ia makin berkurangan dan saya makin sihat Alhamdulillah :)

Tak di nafikan, Ani ambil supplements juga ikut petua orang lama, tapi paling penting semua tu terjadi dengan keizinan Allah.

Cerita ni semua di pendekkan ye.. harap maklum hehe. 


Jadi, operate tak?
Of course tak! Alhamdulillah Syukur atas segala Nya


Ani makan sambil menjual. Sehingga sekarang, ani masih lagi consume Shaklee ni, dalam keluarga, 1 family makan Shaklee sebabnya ani yang menjual.

Ani suka dengar bila customer bagi positive feedback.
Rasa bertuah sangat ani mampu jual kepada customer .

Sememangnya, Hak Milik Allah penyembuhan sesuatu penyakit
dan supplements hanyalah sebagai makanan tambahan untuk badan. 





Kepada yang masih belum menggunakan Shaklee, Jom beralih kepada Shaklee!
Anda akan merasai kelebihannya

Night! :)


Comments

  1. shaklee ni dulu xfemes sangat tapi skrg mana2pun blog rata2 ada iklan produk ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul. Shaklee dari dulu lg. Produk dia yang bagus buat org suka. Ani pun ambil n alhamdulillah, nampak kesannya :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…