Skip to main content

VIVIX SHAKLEE! :)

Assalamualaikum

Selamat Bercuti!!
mood : Alhamdulillah :)


Merujuk seperti di atas (wah gitu macam buat surat ;) ) kepochi sikit tentang:

VIVIX!

Oh Yeah! Penemuan yang awesome untuk Shaklee!

p/s : Mama Abah Ani guna taw!. Best nyer siap mama pandai dah sekarang gurau-gurau apa-apa yang boleh selit dengan vivix keluarlah perkataan "amik vivix", "vivix" dan "vivix" hehe

Alhamdulillah
OK!

APA YANG HEBAT SANGAT DENGAN VIVIX NI? CECTER 2 hehehe

VIVIX MELEBIHI RESVERATORAL!

VIVIX DI UJI DALAM MAKMAL 10X GANDA LEBIH DARIPADA RESVERATORAL!

Betul ke?
Iya

Resveratoral bertindak sebagai sistem imunisasi yang memelihara sel dalam badan kita daripada jangkitan bakteria dan tiroid.

Ianya juga bertindak sebagai :

  • Merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
  • Mencegah kanser prostat, pankreas, gastrik dan tiroid
  • Melindungi jantung
  • Melindungi dari luka akibat radiasi UV
  • Melindungi dari kerosakan pada bahagian otak
  • Merencat pembiakan H.pylori
  • Anti-penuaan
  • Menghalang virus herpes jenis 1 & 2 dari membiak
  • Melindungi saraf
  • Melindungi peparu dari kerosakan DNA dan kematian sel
  • Menghalang pengoksidaan LDL
  • Mengurangkan pelekatan antara platlet (respon anti-radang)
Vivix mengandungi ini :



Tengok ada resveratrol! dan Fakta yang perlu di ketahui Vivix 10 x Ganda dari Resveratrol (boleh senyum lagi lebar) :D

APA KELEBIHAN VIVIX NI?
  • Menggalakkan rangsangan penuaan yang sihat
  • Membantu menghalang kanser
  • Mengurangkan risiko sakit jantung
  • Mengurangkan komplikasi pesakit diabetis
  • Menyokong kesihatan sendi
  • Mengurangkan insiden bagi penyakit Alzhamier
  • Membantu dan mengurangkan berat badan
  • Meningkatkan sistem imun
  • Meningkatkan kesihatan mata
  • Menyokong kesihatan keseluruhan
SIAPA YANG DI GALAKKAN UNTUK MENGAMBIL VIVIX NI?
  • Mereka yang prihatin untuk menjaga kesihatan menyeluruh serta anti-penuaan
  • Pesakit STROKE
  • Pesakit SLE
  • Penghidap Kanser
  • Yang berisiko menghidap kanser atas sebab keturunan
  • Penghidap Diabetis
  • Mempunyai masalah mata
  • Pesakit Jantung
  • Pesakit Darah Tinggi
  • Penghidap Cyst
  • Mereka yang ingin berhenti merokok
NAK TENGOK TESTIMONI BOLEH? 

BOLEH :)


Klik pada gambar untuk lagi besar :)

BAGAIMANA CARA PENGAMBILAN?

Senang je, AMBIL 1 SUDU TEH SEHARI :)

VIVIX. MENCEGAH PENUAAN DI PERINGKAT SELULAR.
KERANA DIRIMU AMAT BERHARGA :)

BERMINAT SMS/WHATSAPP ANI 014-7222642 DAN RASAI KEHEBATANNYA!

Gracias ;)

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…