Skip to main content

COLLAGEN POWDER

Assalamualaikum everyone :)

Hari ni Ani nak cerita tentang Collagen Powder Shaklee!!!


Anda suka kan Collagen?
Tidak tahu mana yang terbaik?
Mari memilih COLLAGEN POWDER SHAKLEE!!!


COLLAGEN POWDER


Apa yang baiknya tentang Collagen Powder Shaklee?

  • Kesan ketara nampak sebelum habis 1 kotak Collagen Powder!!! Betul ke ni? Betul :)
  • Halal dan selamat
  • Senang nak guna!
  • Tiada keraguan, pakai lah :)
Collagen Powder Shaklee berkualiti tinggi dan di ekstrak daripada sisik ikan merah! 

Apa keistimewaan Ikan Merah ni?
  • Sangat lasak dan elastik
  • Tinggi kapasiti dalam mengekalkan kelembapan
  • Kepaduan sel yang sangat tinggi 

Collagen Powder Shaklee juga di campurkan dengan tujuh bahan utama iaitu ekstrak biji benih Camellia Japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerang-kerangan, Lactobacillus Acidophilus, Vitamin C dan juga Vitamin B .


Apa kebaikan Collagen Powder Shaklee?
  • Anti-oksidan semulajadi
  • Sumber kolagen yang terbaik (kurang pencemaran)
  • Kadar penyerapan yang tinggi
  • Membantu, menegang juaga menganjalkan payudara
  • Mengecilkan liang-liang pori
  • Menghilangkan kedutan juga garis-garis halus yang kelihatan
  • Melembap dan melicinkan kulit
  • Mengurangkan pigmentasi, jeragat dan kulit tidak sekata
  • Kulit menjadi lebih tegang, anjal dan lembut
  • Rambut lebih sihat, tidak mudah gugur, tebal dan bersinar
  • Menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang
  • Kulit kelihatan lebih muda
Tengok sini, Collagen Powder dalam magazine!! :)


Kenapa memilih yang lain bila yang lebih baik terpampang di depan mata?
Percayalah, kulit menjadi lebih berseri dan cantik!

"Bila anda ingin mencari kencantikan, Inilah yang terbaik!." :)

Hubungi Ani  (sms/whatsapp 014-7222642 sekarang!! ) untuk merasai kehebatan Collagen Powder Shaklee!

Bersama kita menjaga kecantikan dari dalam ke luaran :)

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…