Build To Last

Pernah tak bila kita rasa yakin dengan sesuatu, kita teruskan je buat sampai habis?

Begitulah Ani bila ani berbusiness Shaklee

Build To Last adalah tema bagi Business Leader National Conference 2017 :)

Build To Last


Sebelum pergi jauh, ani bagi video Leaders di dalam group iReach 



Rasa tak auranya? Ani berbangga ani dalam group iReach. Awesome :)

Korang tau tak? Bila dah berbusiness Shaklee, business ni berkekalan taw melainkan kita sendiri yang pilih kita tak nak buat. Tapi rugilah kan, alang-alang buat biar buat sampai JADI.

Business Shaklee tak ajar untuk sorang-sorang. Tapi, harus berpimpinan tangan. Biar berjaya ramai-ramai.

Kalau orang kata business tak nak cari orang, well customers juga orang kan? Bagaimana tu? Senyum :)

Bila berbusiness perlu kembangkan group


Betul, business perlu kembangkan group. kena bantu lagi ramai orang. Coaching dari segi komunikasi, sharing semua perlu di buat.

Tak boleh hanya fokus pada diri sendiri, tak pantau anak-anak @ downlines, tak boleh! Anak-anak mak pantau tu maknanya mak bersungguh nak tengok masing-masing dapat bonus, dapat target apa yang dihajati. Jadinya, business ni perlu seiring sejalan. Kita sama-sama bergerak

Business Shaklee satunya yang best adalah tiada istilah upline goyang kaki, upline dapat imbuhan. Tiada! Siapa usaha dia dapat. Hakikatnya downlines boleh pintas bonus upline. Downlines boleh pintas rank upline.

Ani tak terfikir nak pergi business lain. Bila Ani minta dengan Dia, ini laluan yang diberi. Kenapa Ani nak cari lain?

Biar business ni sampai meninggal pun masih berjalan in syaa ALLAH

Sebaik-baik manusia adalah manusia yang memberi manfaat kan, In syaa ALLAH

Semoga Bermanfaat! :)



Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amatlah dialukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Jimat Dengan Vivix!

Bagi yang tak mengenali Vivix dan tak pernah ambil Vivix, pasti akan kata harga Vivix yang terlalu mahal. Tapi, apabila sudah merasai dan tahu kelebihannya, pastinya merasakan yang sebenarnya Vivix lebih murah daripada kos merawat.

Berjimat Dengan Vivix!

Berjimat Dengan Vivix


Dan sebenarnya jika nak bandingkan Vivix dengan harga makanan, memang nampak Vivix jauh lebih mahal. Tapi, jika dibandingkan dengan kos perubatan jika tak mengambil Vivix, nyatanya Vivix lebih murah sebenarnya!

Lagi sekarang banyak syarikat yang cover untuk perubatan ada sesetengahnya meletakkan HAD berapa RM yang boleh kita claim sepanjang perkhidmatan servis atau sepanjang tahun tersebut.

Jika company cover untuk perubatan sehingga RM 1,000, 000 tapi meletakkan had kepada RM 30,000 setahun, adakah ianya ok? Sebabnya kita tak tahu pun bila kita nak sakit, jika ada penyakit kronik dah sampai level berapa dan belum tentu untuk tahun pertama sakit kos perubatan cuma RM 30, 000 sebab jika dah diagnose kanser kritikal, mungkin RM 100, 000 belum tentu cukup termasuklah kos wad dan caj lain.

Vivix Shaklee

Apa Bestnya Vivix?


Vivix bukanlah ubat, Tapi ianya adalah Vitamin. Adalah saya tidak menggalakkan bagi yang dah mengambil ubat doktor tidak mengambilnya selepas ambil Vivix kerana umumnya Doktor lebih mengetahui keadaan anda. Vivix ikhtiar sebagai penjagaan kesihatan

Vivix tugasnya jika ada sel yang rosak di ganti dengan sel yang baru dan bukannya sel yang tidak sihat.

4 Cara Vivix Bertindak

Vivix melebihi Resveratrol

Vivix kaya dengan Resveratrol dan juga Polifenol

Testimoni Vivix Shaklee


Testimoni Vivix Shaklee

Semoga Bermanfaat! :)


Anda Berminat Dengan Vivix Shaklee?

Klik Di Sini Untuk Pesan Sekarang

ATAU

Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin. Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar.Kehadiran Anda amatlah dialukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani 
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Penting Ke Vitamin Untuk Ibu Bersalin?

Bagi ani, sangat penting bagi Ibu Bersalin untuk mengambil vitamin kerana Ibu sendiri memerlukan nutrisi yang secukupnya untuk diri sendiri. Zat, nutrient yang baik dapat juga disalurkan kepada baby semasa penyusuan

Pentingnya Vitamin Untuk Ibu Bersalin


Pentingnya Vitamin Untuk Ibu Bersalin

Ibu yang bersalin perlu ambil vitamin sebab membantu dalam penyembuhan luka, elok juga dari meroyan. Meroyan disebabkan luka yang banyak, emosi dan pentingnya keluarga di sisi dan di sini nutrient yang mencukupi sangat di perlukan.

Semasa Ibu Mengandung juga kalsium banyak ditarik untuk pembinaan tulang si anak. Ibu perlu ambil kalsium kembali untuk diri ibu sendiri.

Set Ibu Bersalin untuk ibu memenuhi keperluan nutrisinya

Set Ibu Bersalin Shaklee


  • Vitamin C
Vitamin C

Vitamin C membantu mempercepatkan penyembuhan luka jahitan, memperbaiki tisu sel yang rosak semasa bersalin

  • B Complex
B Complex Untuk Ibu Bersalin

Menstabilkan hormon dalam badan, memberi tenaga dan emosi lebih seimbang

  • Vitalea
Vitalea Untuk Ibu Bersalin

Memberi tenaga dan mengandungi zat besi yang sangat penting untuk pembentukan sel darah merah

  • ESP
ESP Untuk Ibu Bersalin

Memberi tenaga, membantu penghasilan susu dan memperbanyakkan susu badan

  • Ostematrix
Ostematrix Untuk Ibu Bersalin

Membekalkan kalsium dan membantu masalah sembelit semasa ibu berpantang

Testimoni Ibu Bersalin Semasa Berpantang Elak Sembelit


Amalan Pantang Selepas Bersalin Elak Mimpi Ngeri Sakit Sembelit from iReach HD on Vimeo.

Semoga Bermanfaat! :)


Anda Berminat Dengan Set Ibu Bersalin Shaklee?


Klik Di Sini Untuk Pesan Sekarang

ATAU

Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amatlah dialukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Bagaimana Saya Berpuasa Berikhtiar Dengan Set Puasa Shaklee

Ramadhan Kareem! Bila Ramadhan tiba, seronokkan Alhamdulillah Pahala dilipat gandakan, teringat Lailatul Qadr, moga kita ketemu Lai...