Skip to main content

Cara Mudah & Pantas Menggunakan Enfuselle Eye Treatment Shaklee

Umumnya, bagi yang mengenali Shaklee pasti tahu Shaklee adalah produk nutrisi

Tapi, jangan tak taw, Shaklee juga ada produk kecantikan kulit luaran iaitu Set Nutriwhite dan Set Enfuselle

Salah satu produk Enfuselle yang terlajak laris adalah Enfuselle Eye Treatment Shaklee

Enfuselle Eye Treatment Shaklee


Enfuselle Eye Treatment Shaklee

Bagi yang masih belum mengenali Enfuselle Eye Treatment Shaklee ni, Enfuselle Eye Treatment adalah produk yang membantu untuk mengurangkan garis-garis halus, kedut dan sembap bawah mata daripada bahan semulajadi & selamat. Pastinya, Shaklee ada saintis nya sendiri yang di yakini produk ni super duper best!!! No wonder Enfuselle Eye Treatment terhangat di pasaran :)

Cara Pakai Enfuselle Eye Treatment Shaklee


Caranya mudah, guna satu titik kecil sahaja , ala-ala besar macam tahi lalat hehe (again sikit je taw, bahasa Ani cenonet hihi) sapu setiap waktu pagi dan malam. :) Konsisten taw sapu dan tengoklah hasilnya lepastu tak taw 1 tiub tu berapa lama nak habis hehe. Sangat-sangat menjimatkan! :D

Enfuselle Eye Treatment Terbukti Secara Klinikal :)


  • 233% pengurangan kedut pada kulit dalam masa 2 minggu
  • 120% peningkatan kekenyalan dan keanjalan kulit dalam masa 2 minggu
  • 209% pengurangan garis-garis halus pada kulit dalam masa 8 minggu
  • 32% peningkatan kemampuan kulit untuk tahan lembapan lebih lama dalam masa 8 minggu
  • Ton kulit kembali menjadi sekata dalam amsa 12 minggu
  • Kandungan Enfuselle Eye Treatment : botani anti penuaan dan Vitamin C beri kesan ketara untuk kulit jadi halus di sekeliling mata
  • Sesuai dipakai untuk bahagian leher dan mulut
  • Hipoalergenik, diperakui oleh pakar-pakar oftalmologi dan selamat di gunakan bagi mereka yang pakai contact lens.


Testimoni Enfuselle Eye Treatment Shaklee


Testimoni Enfuselle Skin Care Shaklee
Fully Set Enfuselle SkinCare


Testimoni Enfuselle Eye Treatment Shaklee
Enfuselle Eye Treatment Shaklee

Hilangkan kedutan dan sembap di bawah mata SEKARANG! :)


Berminat dengan rangkaian produk Shaklee dan Tawaran Menarik?

Hubungi : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…