Cara Mudah & Pantas Menggunakan Enfuselle Eye Treatment Shaklee

Umumnya, bagi yang mengenali Shaklee pasti tahu Shaklee adalah produk nutrisi

Tapi, jangan tak taw, Shaklee juga ada produk kecantikan kulit luaran iaitu Set Nutriwhite dan Set Enfuselle

Salah satu produk Enfuselle yang terlajak laris adalah Enfuselle Eye Treatment Shaklee

Enfuselle Eye Treatment Shaklee


Enfuselle Eye Treatment Shaklee

Bagi yang masih belum mengenali Enfuselle Eye Treatment Shaklee ni, Enfuselle Eye Treatment adalah produk yang membantu untuk mengurangkan garis-garis halus, kedut dan sembap bawah mata daripada bahan semulajadi & selamat. Pastinya, Shaklee ada saintis nya sendiri yang di yakini produk ni super duper best!!! No wonder Enfuselle Eye Treatment terhangat di pasaran :)

Cara Pakai Enfuselle Eye Treatment Shaklee


Caranya mudah, guna satu titik kecil sahaja , ala-ala besar macam tahi lalat hehe (again sikit je taw, bahasa Ani cenonet hihi) sapu setiap waktu pagi dan malam. :) Konsisten taw sapu dan tengoklah hasilnya lepastu tak taw 1 tiub tu berapa lama nak habis hehe. Sangat-sangat menjimatkan! :D

Enfuselle Eye Treatment Terbukti Secara Klinikal :)


  • 233% pengurangan kedut pada kulit dalam masa 2 minggu
  • 120% peningkatan kekenyalan dan keanjalan kulit dalam masa 2 minggu
  • 209% pengurangan garis-garis halus pada kulit dalam masa 8 minggu
  • 32% peningkatan kemampuan kulit untuk tahan lembapan lebih lama dalam masa 8 minggu
  • Ton kulit kembali menjadi sekata dalam amsa 12 minggu
  • Kandungan Enfuselle Eye Treatment : botani anti penuaan dan Vitamin C beri kesan ketara untuk kulit jadi halus di sekeliling mata
  • Sesuai dipakai untuk bahagian leher dan mulut
  • Hipoalergenik, diperakui oleh pakar-pakar oftalmologi dan selamat di gunakan bagi mereka yang pakai contact lens.


Testimoni Enfuselle Eye Treatment Shaklee


Testimoni Enfuselle Skin Care Shaklee
Fully Set Enfuselle SkinCare


Testimoni Enfuselle Eye Treatment Shaklee
Enfuselle Eye Treatment Shaklee

Hilangkan kedutan dan sembap di bawah mata SEKARANG! :)


Berminat dengan rangkaian produk Shaklee dan Tawaran Menarik?

Hubungi : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

No comments:

Post a Comment

Ibu Hamil Cergas Bertenaga Dengan Set Ibu Hamil Shaklee

Vitamin bukanlah ubat Vitamin bantu untuk lengkapkan nutrient yang tiada atau hilang pada tubuh Nutrisi lengkap mempengaruhi tahap ...