Skip to main content

Sekitar Raya Shaklee KL Branch 2015

Pada 24/07/15, Jumaat, di Shaklee Sri Rampai telah diadakan Jamuan Raya 2015

Bestnya, adalah semua SID (Shaklee Independent Distributor) di jemput hadir

Majlis bermula pada pukul 6 petang sehingga 10 malam

Sekitar Raya Shaklee KL Branch 2015


Shaklee Sri Rampai

Program sangat best bagi Ani, ramai Masters turun termasuklah President Shaklee Malaysia, Mr Herman Singh

Jamuan Raya ini telah dianjurkan oleh Master Fredie Lee, Master Yeap, Master Ding, Master Jun Tan & Master Hj Roslan

Bestnya adalah dapat inspirasi daripada Master yang datang, aura mereka..Fuh!

Master Fredie nampak cintanya pada Shaklee . Paling nyata, business ni bukanlah business untuk berjaya sorang-sorang tapi nak berjaya ramai-ramai 

Saling membantu. Unity & Solidarity

Masa talk juga kami baca Shaklee Oaths & Shaklee Song bersama-sama. Sungguh, ia kenangan yang sangat best :D Yang sama-sama nak berusaha untuk kejayaan bersama :D

Sedikit Gambar Semasa Raya Shaklee KL Branch 2015


Kami dihidangkan dengan pelbagai makanan, kambing golek 5 ekor, Nasi kerabu, Nasi Dagang, Sate, Lemang, kuih muih banyak sangat


Kambing Golek 5 Ekor : Sekitar Raya KL Branch 2015
Kambing Golek 5 Ekor tu.. habis OK! hehe


Sekitar Raya KL Branch 2015
Makan-makan, Jangan lupa minum Performance Drink :)

Master Fredie & Visi Baru Shaklee Malaysia



Semoga Bermanfaat! :D


Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Dengan Penjimatan Berganda



Anda berminat untuk menjadi Pengedar Shaklee?

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, saya memerlukan pengedar bagi setiap pelusuk negeri

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amat dialukan


Pengedar Sah Kuala Lumpur : Ani Haryani (Shaklee ID : 1073895)
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Comments

  1. awak balik awal ke ? rugi tak stay sampai malam,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh taklah, Ani pergi malam, best! Sharing dari Master kan, shaklee oaths & song. En Faiz yang bawak camera pakai baju melayu biru yeh? Ani agak betul ke? :D

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…