Skip to main content

Bagaimana nak jimat dengan Shaklee?

Assalamualaikum,

Ani rasa semua suka title di atas kan? Bagaimana nak jimat dengan Shaklee?Semua suka jimat kan? kan kan?

Ani pun suka! Apa-apa yang menjimatkan duit pasti ku suka hehe 

Berbalik kepada title di atas!




Bagaimana nak jimat dengan Shaklee?
 Caranya dengan menjadi ahli Shaklee!

Jimat wooooo hingga 15-20%. :))))
SENYUM PANJANG !!! :D


Mohla kita buat soal jawab ye hehe ^-^

Q : Saya tak nak jual, saya nak makan sendiri je, Boleh ke jadi ahli?
A : Boleh ! jadi ahli shaklee bukan untuk menjual sahaja, makan sendiri pun boleh :)

Q : Kalau saya jadi ahli Shaklee, payahla saya nak amik barang , nak pergi branch lagi..
A : Tak payah pun, sebabnya anda boleh beli online dan nanti Shaklee akan hantar ke alamat anda :)

Q : Apa kelebihan jadi ahli Shaklee ni?

A : Satunya, anda boleh beli dengan harga ahli. Kemudian, jika anda beli melebihi uv yang ditetapkan , anda akan dapat bonus. Bonus tu dalam bentuk duit. Duit masuk tengah bulan. Alhamdulillah best taw, gaji selalu masuk hujung bulan. Tengah bulan masuk fulus boleh tersenyum :))

Q : Jika saya nak makan sendiri, tetiba nanti saya nak business boleh?
A : Boleh, rujuk upline anda :)

Q : Berapa yang perlu bayar untuk jadi Ahli Shaklee?
A : RM 79.50 including postage

Q : Kena renew ke jadi ahli Shaklee ni?
A : Taklah. seumur hidup. RM79.50 daftar tu la untuk seumur hidup :)

Q : Nak daftar Shaklee bagaimana?
A : call/sms/whatsapp Ani 014-7222642 nanti Ani minta butiran anda terus daftarkan untuk anda :)




Tak rugi pun daftar jadi ahli, sebabnya jimat, supplement untuk kegunaan dan kesihatan bersama.



Berminat dengan rangkaian supplement Shaklee?
sms/whatsapp : 014-7222642
pm di facebook : Ani Haryani @ LuvHaryani
Blog : LuvHaryani.blogspot.com





Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…