Saturday, 10 May 2014

Kuasa Hentakan Basic H2!

Assalamualaikum,

Sebenarnya hari ni semua tidak di rancang.. mama kata rumah bersepah, seolah-olah dapat rasa macam tak cantik sangat. huhuhu. Jadi, mula lah Ani menggunakan Basic H2 Organic Super Cleaning Concentrate. Mama yang request belilah benda ni.

Ok, before ani tunjuk apa yang  telah berubah, meh ani perkenalkan wajah Basic H2 Organic Super Cleaning Concentrate!


Apa yang best tentang Basic H2 Organic Super Claaning Concentrate ni adalah dia non-toxic, natural, superconcentrated, biodegradable surfactants and no phosphates!

Dan Ani sebagai pengguna sangat puas hati sebabnya tangan tak rasa macam kita guna sabun jenama lain, still tangan rasa soft and takde kedut kat tapak tangan sebab lama kat air kan! Kata nak mengemas ;)

Dan dan dan dan... Masha Allah, sangat jimat. Botol ni kecil-kecil cili padi. 

Trust me! RM46 YANG MENJIMATKAN!!


  • Bersihkan walls, stainless stell 1/4 tblespn basic H2 + campur air (16 oz of water)
  • Windows and mirrors :only 2 drops + air
  • Floors (lantai) : 1 tblespn
  • Oven, microwave : 1 1/2 tablspn
  • Grills, engine grease : 2 oz
* semua ni campur Air 

Boleh sampai 48 gelen air taw, really powerful!
Bila lap, tak payah bilas. Kalau dulu, style ani nak bersihkan cermin, lap dengan surat khabar basah dan kering, sekarang lap je tak payah bilas. Yang best tangan ni, Masha Allah, PH seimbang. Seronok kemas rumah!


Ok, tengok :D


Disclamier : Semua gambar ini tidak di edit langsung dari segi cahaya, sinarannya dan kebersihannya. ini benar-benar kejadian! :)

Gambar ni kat rumah, dinding rumah kami ada anak kecil conteng, jadi ani cuma lap dan tak payah bilas lepas tu. Bersihkan! Shining gitu!! ^_^V  



Peti sejuk. Atas ada nampak kotornya, lepas di lap :)



Dinding dapur, tempat memasak. Lebih kilau sinarnya! :)

Sungguh, RM46 YANG MENJIMATKAN!!! 

Kalau cikgu yang pening white board kotor, payah nak padam, Mehla guna Basic H2 Organic Super Cleaning Concentrate!

Sesuai untuk kegunaan dalam dan luar rumah.

Memang Berbaloi!!

Berminat?
sms/whatsapp : 014-7222642
pm di fb : Ani Haryani @ Luvsupplements
Fb @ Instagram : Luvsupplements
Website : www.luvsupplements.blogspot.com



No comments:

Post a Comment

Vivix Membantu Untuk Dapatkan Kulit Cantik

Sebelum kita pergi ke Vivix untuk kulit cantik Saya jumpa fakta ini Membuatkan saya tersenyum~ngee Apa Benar Fakta Ini? ...