5 Cara Mudah Untuk Hilangkan Lingkaran Gelap Bawah Mata

Kadang-kadang lingkaran gelap bawah mata membuatkan penampilan tampak kurang menarik

Lagi-lagi kalau ada yang tegur tentang keadaan mata

Jenuh nak jawab, Jom Cara Hilangkan Lingkaran Gelap Bawah Mata

5 Cara Hilangkan Lingkaran Gelap Bawah Mata


Hilangkan Lingkaran Gelap Bawah Mata

  • Timun & Tomato sebagai Eye Mask
Siapa yang tak pernah buat lagi? Ani galakkan buat, Ani buat guna timun, timun potong hiris. Letakkan di mata, biarkan selama 30 minit. Apa Ani rasa sejuk je mata, dan lepas buang timun tu rasa segar je mata :) Buat selalu :D

  • Pandang Kehijauan
Ini memang tips dari mak Ani dan arwah nenek Ani. Kita asyik pandang computer, benda-benda teknologi. Rehatkan mata dengan pandang kehijau-hijauan. Pandang alam sekitar dalam 15 minit begitu, lama pun takpe sebab oxygen dan rasa tenang membantu mata untuk berehat

  • Tidur secukupnya
Ini tidak dapat dinafikan. Tidur secukupnya membantu untuk menghilangkan lingkaran gelap bawah mata. Tapi jangan terlebih dan terkurang tidur. Tidur secukupnya juga membantu untuk badan rasa lebih sihat dan bertenaga.

  • Uncang teh
Ambil uncang teh, tapi bukan yang telah digunakan taw! Ambil uncang teh yang baru. Letakkan pada mata dalam 30 minit dan bilas dengan air suam .Selepas itu, pasti mata rasa lebih segar

  • Eye Treatment
Dengan pengambilan Eye Treatment ia membantu mengurangkan garis-garis halus, kedutan dan sembap bawah mata daripada bahan semulajadi dan halal.


Testimoni Enfuselle Eye Treatment



Semoga Bermanfaat!

Berminat dengan rangkaian produk Shaklee & Tawaran Menarik?

Ani Haryani
sms/whatsapp :014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani

Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Comments

  1. okeh.

    orang perempuan mesti cari cara ni nanti. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Of course kiki yang dah kahwin mesti nak cantik depan suami kan! hehe

      Delete
  2. bagus info ni.. mungkin boleh cuba ni

    ReplyDelete
  3. Huhu..sebab tu orang suruh buat rumah tepi hutan..bangun pagi, buka pintu mesti nampak hijau jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atanyer camne, dekat KL takde hutan melainkan FRIM , itu pun kawasan di pelihara hehe

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid