Skip to main content

Promosi Shaklee November 2016

Ani sangat teruja dengan November sebab November bulan ani

Lagi best bila banyak nya promosi Shaklee ni!

Alfalfa , Lecithin tu Set Bajet Kurus taw! ;)

Promosi Shaklee November 2016


Macam biasa, promosi Shaklee November bermula 1.11.16 sehingga 30.11.16 sah hingga 11.59pm sahaja.

Mana berkenan dengan produk yang tertera, jangan lepaskan taw!


Promosi Shaklee November 2016

Kebaikan Vitalea for Children

  • Multivitamin untuk anak-anak
  • Tingkatkan imunisasi anak-anak
  • Bantu untuk kesihatan mata
  • Kuatkan akar rambut dan kuku
  • Kuatkan tulang dan gigi
  • Bantu anak kekal bertenaga
  • Bantu anak tidak mudah letih
  • Berperisa anggur dan sedap

Kelebihan Alfalfa Complex

  • Tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian
  • Melegakan sakit sendi dan belakang
  • Menghilangkan kelesuan dan tekanan
  • Memberi kelegaan semasa haid (untuk wanita)
  • Merawat arthritis
  • Bagus untuk elergi dan eczema
  • Merawat asthma
  • Mencuci usus bagi membuang toksik
  • Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor
  • Menuetralkan asid dalam badan
  • Merawat masalah keputihan pada wanita
  • Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri
  • Memulihkan urat selepas bersalin
  • Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
  • Meningkatkan stamina seorang suami
  • Melegakan sembelit
  • Membuang angin dalam badan
  • Milk booster

Khasiat Lecithin Shaklee

  • Membantu menguraikan lemak untuk kesan perlansingan
  • Mempertingkatkan daya ingatan dan meringankan stress
  • Membantu tubuh menyerap vitamin A,D, E dan K yang larut lemak
  • Mengemulsi kolesterol berlebihan untuk menyekat kejadian batu karang
  • Menghalang pembentukan lemak di hati
  • Membantu merendahkan metabolisme lemak, kolesterol, trigliserid di dalam tubuh
  • Menggalakkan peredaran darah juga dapat membantu mengurangkan tekanan darah tinggi

Kelebihan NutriFeron Shaklee

  • Membantu mengurangkan ketidakselesaan pada rawatan kimoterapi
  • Meransang pengeluaran makrofag untuk mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman
  • Mengurangkan infeksi oleh pesakit Hepatitis B & C
  • Melindungi tubuh daripada virus, mikrob, termasuk flu dan influenza
  • Menggalakkan sistem pertahanan semulajadi tubuh berfungsi dengan baik untuk membunuh bakteria
  • Membantu mengurangkan simptom PMS
  • Mempertingkatkan keseluruhan sistem imun
  • Mengurangkan hipertensi, tahap kolesterol yang tinggi
  • Interferon semulajadi

Semoga Bermanfaat! :)


Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda

Anda Berminat Untuk Menjadi Pengedar Shaklee?

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amat dialukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…