Perkara Yang Buat Ani Tersenyum Sorang-Sorang

Syukur Alhamdulillah, untuk 2016 sepanjang Januari sampailah hari ni, tiada satu perjalanan yang Allah itu beri sia-sia. Semua penuh dengan hikmah.Alhamdulillah atas segala nikmat

Nak cerita tentang perkara yang buat ani senyum sorang-sorang tu banyak, tapi kali ni ani nak cerita tentang Blog 

Cerita Tentang Blog


rasa macam pentas NC melambai-lambai, In syaa Allah

Serious, ani nak cakap, ani makin jatuh cinta dengan blog ani, sikit-sikit nak tulis kat blog, ada idea je nak curah dekat blog! dah takde entri yang save dalam blog tapi tak publish. Takde! Semua dah selesai Alhamdulillah.

Makin jatuh cinta, jatuh cinta dengan blog! ko dah kenapa Haryani? hehe tak tahulah, ani rasa mungkin doa dan Dia bagi ani jatuh cinta pada lorong ni. Wallahualam

Semangat ni berkobar-kobar taw nak update blog. Jujur, ani takde rasa nak buat karangan ke..tak! berat ke nak update blog. Tiada! Ani cuma rasa tulis jelah apa ani nak tulis dengan gaya bahasa ani sendiri hehe

Nak buat blog, pendapat ani ..jangan risau dengan gaya penulisan kita. Percayalah, kita akan attract orang yang sama dengan kita. Akan ada orang yang suka gaya bahasa kita, apa yang kita sok sek kan, ternanti-nanti apa minah ni nak bercerita , hehe

Buat je! cuma perlu tahu, dalam business ,blog ni kira investment. Faham kan konsep investment?

Modalnya : buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat buat

Haryani betul-betul dah jatuh cinta dengan blog sendiri . November ni ani rasa betul-betul jatuh cinta melebih-lebih , tiada keterpaksaan, tiada yang memaksa tapi diri sendiri yang jatuh cinta 

Hari ni target 5 entri blog, in syaa Allah

Jangan takut untuk target, Jangan diskaun doa

Semoga Bermanfaat :)


Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amatlah dialukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid