Skip to main content

Target Business Ani Bermula Hari Ini Dan 6 Bulan Akan Datang

Dalam hidup, pasti ada target yang kita mahukan kan?

Dalam hari ini juga sudah ada plan dalam minda apa yang perlu dibuat dan tak perlu di buat

Begitu juga dengan business ani :)

Target Business Ani Hari Ini Dan 6 Bulan Akan Datang


Make Tomorrow Amazing


Bila ada target, kita jadi lebih bersemangat dan tahu apa yang kita mahukan

Kita tulis, lagi lah auranya super duper mengancam

Ianya ibarat aku kena buat, ini yang aku nak, begitu :)

Target Ani :)


Alhamdulillah  untuk 6 bulan akan datang, ani dah ada 3 supervisor efektif , In syaa Allah Aamiin.Untuk pengetahuan yang lain,apabila dah ada 3 supervisor efektif, di dalam Shaklee, seseorang sudah mencapai rank Coordinator Shaklee

Letak target, set In syaa Allah, ani tahu Dia Maha Memperkenankan,Nur Haryani Mohd, Coordinator Shaklee dengan 10500 GUV in syaa Allah

Dah tu letak target je, tengok target hari-hari, goyang-goyang kaki? Gitu?
No babe. Mestilah ada planning kan, kena buat dan mesti buat!

Apa Yang Perlu Ani Buat?


  • Commit Tsunami Shaklee (kami ada program dalam group namanya Tsunami Shaklee. Ani letak diri ani untuk siap pagi, untuk diri ani sebelum pukul 12 (due sendiri))
  • Update task Tsunami Shaklee terus ke dalam blog
  • 1 hari 3 entri dalam blog, In syaa Allah (tak buat, kena qada')
  • Untuk LegasiBiz, anak-anak tahu apa yang perlu di buat untuk November. Bukan saja-saja ani suruh, ada sebab untuk business kalian, dan ani tahu yang betul commit dia future leader . we will see till the end of nov 
  • Ani percaya nisbah 3:1 (nisbah ni apa uplines ani ajar , nak tahu kena join ani lah apa tu)
  • Kekerapan ani berkongsi cerita 
  • Paling penting ani tahu minta dengan Dia, doa, dekatkan diri dengan Dia

Setiap luahan kita Dia Maha Mendengar, penting adalah usaha hari ini untuk hasil akan datang, konsisten in syaa Allah dan jalani proses dengan hati yang tenang in syaa Allah

Kawan-kawan, tolong doakan sekali ye!

Make tomorrow amazing

Jom berbusiness dengan ani. :)


Semoga Bermanfaat! :)


Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda


Anda Berminat Untuk Menjadi Pengedar Shaklee?

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar Shaklee. Kehadiran Anda amat dialukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…