Jarak Bukan Penghalang

Dalam business, ani faham perlukan ada Mentor

Dalam Shaklee kita panggil sebagai Uplines

Jika Upline berada di luar negara, adakah ia satu penghalang?

Jarak Bukan Penghalang

Upline Ani Dalam Business Shaklee

Jawapan ani pastilah bukan penghalang. Bergerak , bergerak dan terus bergerak! :)

Gambar di atas adalah upline ani yang banyak tunjuk ajar, tak jemu dengan ani, Ini dia..Kak Kep  Ani ambil gambar kak kep dalam fb hehe

Kalau nak tahu, Kak Kep ni tinggal di Qatar taw. Tapi, jujurnya ani takdelah rasa macam kak kep ni jauh sebab bila ani whatsapp kak kep, mesti kak kep balas. Takde satu pun whatsapp ani tak di reply.

Kak Kep banyak bantu ani. Sungguh, Buat begini, buat begitu, masa mula-mula ani ada idea ani tak tahu betul tak cara ani, ani minta pendapat, kalau kak kep kata tak, ani tak buat!

Begitulah prosesnya, sekarang ani masih lagi berusaha,in syaa Allah takkan berhenti

Ilmu Kak Kep bagi, Hanya Allah yang mampu balas

Doakan kak kep berjaya dunia akhirat Aamiin Ya Rabbal Alamiin

Semoga Bermanfaat! :)

Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda


Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amatlah dialukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid