Semangat Ani Dalam Berbusiness Shaklee

Lain orang lain cara pemangkin semangatnya

Untuk ani pulak, mungkin berbeza dari yang lain?

Tapi, nak tahu tak? ~ngee

Semangat Ani Dalam BerShaklee


Semangat Ani Dalam Berbusiness Shaklee

Umumnya, kita mesti ada orang yang rapat dengan kita, yang ada di belakang . Ani tak lain tak bukan, mama ani lah

Of course lah kan! Ibu Permata Hati

Tapi  nak cerita, Mama ani bukanlah jenis yang selalu bagi kata-kata semangat contoh "OK! you go, girl!", " You can do it!",  "aja-aja fighting!!!' gitteww hee. Mama ani bukan begitu  tapi ani tahu dalam relax dia, takde pape, nampak cool dia,  dia sentiasa doakan ani , 3 doa Ibu tiada hijab kan :)

Kaitan Hujan & Semangat Ani


Dan ani suka waktu hujan... ani sangat suka panggil mama ani time hujan , haha, hujan je ani akan panggil "ma!", hujan je "ma!", mama ani tahu lah tu apa yang ani nak, korang dapat bayang kalau ani kahwin bagaimana? huhu kesian husband dey lorrr huhu 

Tapi sebenarnya dari dua huruf "ma" tu , ani nak kata "mama, doa untuk ani!", "mama, doa untuk ani!"~ngee

Mungkin dulu mama ani ada rimas, yelah anak dia pantang nampak hujan huhu nampak hujan tak reti duduk diam pulak tu, dok memanggil huhu, sampai mama ani ada kata "'tahulah, bila nak doa" hee comel je taw! huhu  tapi ani ni memang macam ni, ani tak boleh! ani tahu doa mak tu tiada hijab. Sampai hujan walaupun mama ani kat mana-mana , ani tahu mama ani mesti ingat dan dah set dalam minda, ani nak doa! hehe

Ani perlukan doa orang yang tersayang itulah semangat ani dalam apa juga yang ani buat.

Di beri pilihan sama ada doa atau hadiah berjuta-juta, ani akan pilih doa. Tapi , andai ada nak bagi dua-dua, ani ambillah dua-dua hihi..Tapi doa tu special lah!. Special sangat!! Tak boleh beli dengan duit! Tak ternilai setiap ucapan dalam doa. 

In syaa Allah, selagi Allah izinkan, ani buat Shaklee sampai bila -bila. Selagi ani ada kudrat , ada tenaga , sihat tubuh badan boleh beri manfaat pada orang lain , In syaa Allah

Rasa tu indah! Nak berhenti? Tak! Itu bukan Ani !

Sebut Shaklee, Ingat Ani taw 

Semoga Bermanfaat! :)


Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda

Anda Berminat Untuk Menjadi Pengedar Shaklee?

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri,

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar, Kehadiran Anda amatlah dialukan :)

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

No comments:

Post a Comment

Ibu Hamil Cergas Bertenaga Dengan Set Ibu Hamil Shaklee

Vitamin bukanlah ubat Vitamin bantu untuk lengkapkan nutrient yang tiada atau hilang pada tubuh Nutrisi lengkap mempengaruhi tahap ...