Skip to main content

Set Hamil Shaklee, Nutrient Lengkap Untuk Ibu Mengandung

Ada yang tidak perasan sebenarnya vitamin untuk Ibu Hamil sangat penting untuk ibu dan juga bayi

Apa yang Ibu ambil, anak juga mendapat nutrientnya

Nutrisi yang cukup juga membantu perkembangan bayi di dalam kandungan

Ibu Hamil Kuat!



Ceritanya , Puan Ainul hamil 7 bulan cergas bercuti memanjat Candi Borobudur. Tapi, bila tengok videonya tersenyum riang di atas sana, cergas seperti bukan Ibu Hamil pula yelah.. Puan Ainul sampai dulu di Candi Borobudur.

Apa rahsia Puan Ainul? Puan Ainul mengambil supplement Shaklee :)

Set Ibu Hamil Shaklee


Kesihatan Ibu Hamil sangat berkait rapat dengan perkembangan bayi dalam kandungan. Set Hamil Shaklee terbahagi kepada 2 iaitu Trimester 1 juga Trimester 2. Trimester 1 vitamin di bawah kecuali Omega Guard manakala Trimester 2 semua vitamin di bawah termasuklah Omega Guard 

  • ESP (Energizing Soy Protein)
ESP Untuk Ibu Hamil

ESP membantu perkembangan sel tubuh bayi dalam kandungan , membina placenta dan sel tubuh bayi juga mencantikkan kulit ibu dan bayi

  • Vita-Lea
Vitalea Untuk Ibu Hamil

Melengkapkan kekurangan nutrient Ibu Hamil yang banyak di serap oleh bayi juga mengelakkan masalah anemia dan kekurangan sel darah merah. Mengurangkan risiko bayi pra matang dan masalah bayi kurang berat badan

  • OsteMatrix
Ostematrix Shaklee Untuk Ibu Hamil

Menyokong bekalan kalsium dalam tubuh, pembentukan tulang,sistem saraf, otot dan hati yang sihat, mencegah masalah kejang atau simpul biawak

  • B-Complex
B Complex Shaklee Untuk Ibu Hamil

Lengkap dengan asid folik dan 8 vitamin B yang sangat penting untuk saraf. Melindungi bayi dari kecacatan saraf tunjang dan menghalang ibu dari risiko kanser dan strok

  • Vitamin C
Vitamin C Untuk Ibu Hamil

Menguatkan sistem imun tubuh. Mengurangkan risiko demam juga selsema

  • Omega Guard
Omega Guard Untuk Ibu Hamil

Mengandungi DHA & EPA untuk perkembangan otak dan bayi dalam kandungan

Semoga Bermanfaat! :)


Anda Berminat Dengan Vitamin Shaklee?


Klik Di Sini Untuk Pesan Sekarang

ATAU

Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda

Anda Berminat Untuk Menjadi Pengedar Shaklee?

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar Shaklee. Kehadiran Anda amat dialukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…