Tuesday, 15 November 2016

Supplement Pertama Sekali Ani Beri Pada Ibunda

Semua orang pasti di dalam hati nak beri terbaik pada yang tersayang

Sama juga seperti Ani

Bila dapat beri terbaik, Alhamdulillah :)

Supplement Pertama Sekali Ani Beri Pada Mama


Supplement Pertama Sekali Ani Beri Pada Mama

Cerita dia ani bermula dengan pergi kelas Shaklee, kemudiannya ada slide Pakar Nutrisi Shaklee cerita tentang Kelebihan Vivix dan 4 ramuan Vivix. Jujurnya dari slide tu je ani decide ani nak bagi mama Vivix hehe

Ani macam terpesona sangat dengan kelebihan dan kebaikan Vivix, terus ani "ok, nak bagi jugak rasa!" (semudah tu je hihi) Alhamdulillah, mama ani tiada sakit yang serius tapi sebab ani suka kebaikan Vivix ani pun beli lah untuk Mama, Alhamdulillah, sampai sekarang mama konsisten ambil.

Ada cerita best, masa mula ani bagi Mama Vivix, masa tu mama banyak terlibat dengan kerja luar, sebab mungkin rasa hubungan tu kadang-kadang macam kawan huhu ada (batas taw),, so peel kami ni , mama balik , mama sampai rumah ani akan tanya..mama , macam mana ok hari ni? nanti mama akan kata lah...adalah penat, begini, begitu, lepas ni ada program lagi dekat flat..

Lepastu ani kata, apa kata mama amik sekarang Vivix, nak ceritanya..lepas mama ambil Vivix elok je boleh? haha, siap bertenaga gelak-gelak ketawa, habis program balik rumah pun macam relax je

Ada mama kata "mama ambil Vivix rasa bertenaga lah!" (samalah dengan customer ani yang ada bagi mak dia Vivix, tapi kesnya  maknya menghadapi sakit buah pinggang, ambil Vivix rasa bertenaga rasa lain, Alhamdulillah :)

Lagi best bila orang teka umur mama, semua salah! heee so far yang ani dengar sendiri, pun takde yang betul teka hehe, Alhamdulillah 

Ini supplement pertama yang ani beri pada mama, dan akan berterusan In syaa Allah

4 Kandungan Ramuan Vivix Shaklee



4 Kandungan Ramuan Vivix Shaklee

Kelebihan Vivix Shaklee


Kelebihan Vivix Shaklee

Bila dah tahu kelebihan produk, ani memang tak toleh belakang. Beri sesuatu yang kita tahu sangat terbaik untuk orang yang tersayang, perasaan itu sangat indah !


Semoga Bermanfaat! :)


Anda Berminat Dengan Vivix Shaklee?

Klik Di Sini Untuk Pesan Sekarang

ATAU

Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda

Anda Berminat Untuk Menjadi Pengedar Shaklee?

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amatlah dialukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

No comments:

Post a Comment

Penjimatan Pembelian Vivix Bulan 12/2017

Bulan 12 ni promo Vivix Tapi bagaimana penjimatan pembelian Vivix boleh berlaku? Begini caranya :) Penjimatan Pembelian Vivix ...