Skip to main content

Get Clean Water Pitcher Shaklee Lebih Jimat, Air Lebih Bersih!

Ceritanya hari ni, nasib baik adik ani balik sekejap di rumah

Kira dialah penyelamat

Tentang penapis air

Get Clean Water Shaklee! 


Get Clean Water Pitcher Shaklee


Kisahnya tadi ada orang bagi salam, katanya nak check air, dia mencari rezeki sebenarnya jual penapis air. Moga ada rezekinya hari ni In syaa Allah


Ani ni dah nyorok-nyorok kat dapur jangan adik ani bagi dia masuk sebab kakaknya nak cari tudung kat dapur, mana ada tudungnya ada tudung saji nak? hee. masuk dapur takde alternatif lain meletakkan tudung saji di kepala hee . sekali ko rupanya dia masuk sendiri huhu selamat hanya sampai ruang tamu sahaja.

Untuk tapis air, tapis air favourite ani memang ada kat depan, kat ruang tamu tepi penjuru dapur

Ni dia..tara!! Get Clean Water 💟

Tak guna letrik, tapi bila orang datang nak air masak, ani amik je Jag Air dari meja ni. Best kan? 

Kelebihan Get Clean Water Pitcher Shaklee

Dalam entri sebelum ni, ani ada update tentang bagaimana ani jatuh cinta dengan Get Clean , boleh klik disini : Get Clean Water 

Tetapi, apakah kelebihannya?

  • Selamat : Singkirkan plumbum dan lain-lain
Get Clean Water yang bestnya adalah dia mampu untuk kurangkan pelbagai jenis bahan cemar yang berbahaya yang mungkin ada dalam air. Jangan tak taw taw, Get Clean Water Pitcher diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association) dan dapat mengurangkan plumbum dan bahan bendasing lain lagi.

  • Pilihan Bijak : Jimatkan kos
Dalam beberapa sen seliter sahaja Get Clean Water dapat membantu memberikan air yang bersih dan rasanya pun best, sedap kat tekak, lembut dan dia ada meter yang tunjuk bila masa untuk tukar penapis tanpa perlu agak-agak :)

  • Handal : Lebih banyak air bersih pada setiap masa
Get Clean Water hasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mampu mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan

  •  Mesra Alam : Memelihara alam sekitar
Get Clean Water ni dia guna Sistem Penapis Jag Air dengan blok karbon isian semula yang pertama, yang mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Lagi satu, setiap penapis diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar

P/s : Letak air sirap dia tapis jadi jernih taw!


Semoga Bermanfaat! :)


Anda Berminat Dengan Get Clean Water Shaklee?


Klik Di Sini Untuk Pesan Sekarang

ATAU

Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda

Anda Berminat Untuk Menjadi Pengedar Shaklee?

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amatlah dialukan :)

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur  : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"




🎊

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…