Skip to main content

Vitamin Rabun Carotomax Shaklee

Ada yang tanya Shaklee ada ke vitamin untuk mata?

Rabun ke, kabur, atau silau malam, untuk peminat gadget untuk mata ni!

Ada ke? adalah :)

Vitamin Rabun Carotomax Shaklee


Vitamin Rabun CArotomax Shaklee

Kandungan Carotomax Shaklee


Korang Tau Tak? setiap hidangan Carotomax mengandungi :


  • 102 hidangan pisang
  • 1 potong ikan salmon
  • 89 biji buah rapsberi
  • 285 biji buah limau gedang
  • 714 biji buah aprikot

Fungsi Dan Khasiat Karatenoid Di Dalam Carotomax Shaklee


  • Alpha Carotene & Beta Carotene
Untuk menguatkan mata, mengelakkan rabun malam, menghalang degenerasi mata, memperbaiki kulit, mempercepat pemulihan kulit serta mengurangkan kanser usus, payudara dan prostat

  • Lycopene
Anti oksida, anti penuaan, menguatkan sistem imunisasi badan, melindungi aservik dan mengurangkan penyakit kelenjar prostat

  • Astaxanthin
Sumber dari mikroalga laut yang dapat melindungi kerosakan oksidasi kolesterol LDL

  • Lutein
Menyekat katarak, AMD, glukoma

  • Zeaxanthin
Melindungi mata, menuras cahaya gelombang biru pendek berbahaya. Mengurangkan risiko kanser payudara, ovari, endormentrial dan serviks

Kebaikan Carotomax Shaklee


  • Mempertingkatkan penglihatan, mengatasi masalah mata kering, dan lain-lain masalah mata
  • Meredakan penyakit kulit seperti scabies, ulser kulit, jerawat dan lain-lain
  • Memelihara lapisan luar kornea, rongga oral, paru-paru, bronkus, usus, pundi kencing dan ovari
  • Melawan kanser dan oksidasi, mengukuhkan sistem imun dan melambatkan penuaan
  • Menghalang infeksi, merangsang enzim membunuh kuman
  • Menggalakkan perkembangan yang normal dan sihat, menguatkan tulang, gigi dan gusi 

Testimoni Carotomax 


Testimoni Carotomax Shaklee


" Dahulu saya ada masalah rabun jauh & silau. Alhamdulillah, setelah 3 minggu mengamalkan CAROTOMAX power rabun dah tak ada. Silau pun dah turun" - Athirah

" Saya seorang rabun jauh & kulit berjeragat. Selepas botol pertama mengamalkan CAROTOMAX jarak penglihatan tanpa cermin mata bertambah baik. Jeragat pun berkurang" - Adik Pn Yati

" Tiba-tiba penglihatan abah jadi gelap gelita. Doktor cakap ada pendarahan disebabkan DIABETIS. Setelah 1 bulan, abah nampak cahaya semula. Kemudian, saya tambahkan dos. Alhamdulillah, bayang-bayang dah nampak sekarang" - Oja Shah

"My sis operate mata sebab KATARAK. Lepas operate cahaya mata jadi sensitif pada cahaya. Sakit kepala & seriau bila nampak cahaya. Alhamdulillah, kadar penyembuhan cepat dengan CAROTOMAX" - Pn Adeena

Semoga Bermanfaat! :)


Anda Berminat Dengan Carotomax Shaklee?


Klik Di Sini Untuk Pesan Sekarang


ATAU

Anda Berminat Untuk Menjadi Pengedar Shaklee?

Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amatlah dihargai :)

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…