Skip to main content

Kenapa Percutian Langkawi Best Bersama Shaklee

Baru-baru ni seramai 300 leaders yang berkelayakan dapat pergi FREE TRIP yang Shaklee anjurkan, 3 hari 2 malam

Yang best tu, semuanya free taw, siap dapat duit poket lagi

Kena tahu, yang Shaklee tawarkan 3C kepada mereka yang berminat untuk berbusiness Shaklee iaitu Cash. Car & Convention (tertakluk kepada terma dan syarat)

Tahun ni dalam negara, ke Langkawi lah :)

Kenapa Percutian Langkawi Best Bersama Shaklee?


Percutian Ke Langkawi Bersama Shaklee

  • Korang Tau Tak, mereka menginap di  hotel 5 stars satu sen pun tak keluar duit! , The Westin Langkawi Resort & Spa. Katil yang dorang tidur tu RM 13K  sesuailah dengan namanya Westin Heavenly Bed (crisp cotton lines, plush pillow and duvets for the best slumber) Hmm..heaven kan?
  • Mereka sampai je di sambut bagaikan ala-ala VVIP taw!, ada paluan kompang (orang kahwin ke hehe) dan welcome drink. Terasa specialnya, Cuba pergi sendiri! Kompang pun takde apatah lagi air makanan untuk selamat datang. Layanan 5 stars taw!
  • Dapat duit poket dari Shaklee. Shaklee bagi sorang dapat RM150. Makan free, transportation free, semua free. OK sangatlah kan RM150 duit shopping :)
  • Pergi balik Langkawi-Kuala Lumpur naik flight.Nama pun di taja kan, maka ticket nya automatik di tajalah :) . Kemudiannya yang ni best! Free luggage 30kg pergi dan 30kg balik untuk flight MAS, Malindo Air atau Air Asia. Betul tak free dari sesen pun tak keluar. Best sangat!
  • Welcome dinner tema nya : Tropical Sunset Dinner at Meritus Pelangi Resort. Tengok Sunset taw!!  Makan malam sedap-sedap penuh meja,  warna warni ala-ala haiwan gitu. Siapa yang dapat anugerah Tropical King & Queen dorang dapat sebotol Vivix taw nilainya RM 475.00 dan ada dapat lucky draw tumbler exclusive dari US. Untuk kanak-kanak pula yang menang games dapat vitamin Vitalea for Kids.
  • Itinerary best-best! - Jalan-jalan pergi ke Mangrove River Tour, Langkawi Cable Car, SkyBridge & 3D Art Museum. Dalam bas Shaklee mereka di berikan air Performance Drink untuk tenaga dan dalam bot masa river tour setiap orang dapat 2 biji Peppermint Ginger Plus kot-kot ada yang loya. Tengok Shaklee ambil berat taw pasal kesihatan para ahlinya. Again, free lagi :)
  • Lunch dan Dinner pun di taja oleh Shaklee, kat sana dapat makan free + sedap sepuas-puasnya. 
  • Shopping di Kuah Town dan Chenang Beach. (apa lagi guna lah duit poket Shaklee bagi kan, RM150)
  • Suprised first day dapat bagpack free dan second day dapat bantal bucuk kaler hijau atas katil. Comel , cantik taw bantal dia.

Best kan jadi Ahli Shaklee?

Semoga Bermanfaat! :)


Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amatlah dialukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…