Tabung Untuk Bercuti : Tabung 10%

Jika selalu ikut perkembangan ani di facebook : Ani Haryani,ani rasa ani ada tulis juga hasrat di blog, tentang percutian ni,  pasti ada yang nampak dan ingat ani ada memasang impian nak bawa mama, kalau boleh sebenarnya satu keluarga sekali pergi Kundasang 2018 bersamaan dengan 22 November kan? :).

Sebenarnya 22 November tu hari jadi sendiri hee :), kan manis perasaan tu masa hari jadi bagi hadiah kat orang :)  tapi bagaimana nak buat? Jika sekadar cakap, tiada langkah, tak boleh jadi kan :)

Tabung Untuk Bercuti : Tabung 10%


Tabung Percutian 10%



Ya Allah, taip ni pun sambil tersenyum hee, bestnya birthday boleh bawak family bercuti sendiri sponsor...In syaa Allah  3), Ok, apa yang perlu ani buat selain ani kata ani memang ada buat personal saving .ani memang dah ada tempat ani nak pergi, tempat-tempat yang pernah ani kunjung, tapi plan ani in syaa Allah nak pergi sekali tiga pulau, in syaa Allah . Ani prefer Malindo Air untuk penerbangan dan ani dah ada tour guide yang pernah ani guna khidmat dia di sana..


Baik, untuk penambahan merealisasikan benda ni In syaa Allah, tabung 10% daripada bonus Shaklee setiap bulan ani seperate untuk Kundasang, 10% untuk 2018, untuk bulan November. In syaa Allah.

Harus tahu ye, bila buat Shaklee sebagai perniagaan. Asasnya ada 2 keuntungan, satu untung dari jualan dan satu lagi bonus Shaklee, Shaklee beri setiap pertengahan bulan mengikut points yang kita dapat. Jika berusaha lebih lagi, tak mustahil segala bonus lain boleh berada di dalam genggaman. Pokoknya, kita berusaha, biar Allah yang beri. Dia pemilik segala rezeki. 

Jadi, untuk percutian ni, ani cuma nak usik 10% daripada bonus Shaklee. Moga dipermudahkan segalanya In syaa Allah.


Makanya, haryani perlu berusaha kuat lagi. Bonus ada sebahagian peruntukan untuk orang yang tersayang. Jiika gelak ketawa, usaha kita, semangat kita boleh bawa orang tersayang gembira, why not kan beri untuk diri sendiri balik dan keluarga kan? .

22 Nov 2018, Kundasang In syaa Allah .

Ani merancang & Allah tentukan,In syaa Allah 

Semoga Terhibur!


Anda Berminat Untuk Menjadi Pengedar Shaklee?

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran anda amat dialukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid