Apa Tujuan Sebenar Ani Buat Shaklee?


Dalam hidup, kita perlu ada tujuan kan

Tanpa tujuan hidup, kita boleh terumbang ambing

Tak tahu apa sebenarnya diri nak

Apa Tujuan Sebenar Ani Buat Shaklee?


Tujuan Sebenar Ani Buat Shaklee


Sebenarnya, ani banyak kali di tarik oleh orang lain untuk join business mereka, tapi ani tolak sebab ani setia dengan Shaklee.

Sudah jatuh hati ke? hee~

Jatuh hati pada produknya :)

Pengakuan Dari Hati :)


Ani pernah cerita dalam facebook ani. Mai follow LuvHaryani @ fb personal : Ani Haryani ..masa ani register ani dah decide ani nak buat sampai habis. Fahamkan ayat, sampai habis sampai Master ke? Lepastu? habislahkan! ke bukan? ~hee

Jawapan ani sebenar-benarnya sampai habis.., sampai Allah izinkan untuk ani dapat beri manfaat pada orang lain. Selagi ada kudrat, tenaga, sihat tubuh badan. Ani nampak ini platform untuk ani tanam, semai untuk ladang akhirat sana. Yelah, bantu orang, beri manfaat tapi dalam masa yang sama bantu diri sendiri 

Ani banyak belajar dalam Shaklee, dan banyak juga ani rasa ani berubah sedikit demi sedikit ke arah lebih baik in syaa Allah. 

Ustaz Zul kata dalam ikim, nak dunia akhirat boleh,tiada masalah.. niat, nak berjaya nak kaya kerana Allah. Untuk Dia, tanaman untuk semaian di sana jugak kan 

Untuk anak-anak ani,ani dengan mereka kawan ke mak shaklee ke ani pun tak pasti hehe, yang pasti ani memang suka ganggu mereka dalam group whatsapp.

In syaa Allah, ani nak bantu ramai orang, boleh jadi inspirasi..apa yang baik ani buat, status baik dalam facebook mahupun cerita baik di dalam blog, ambillah. Moga ini adalah satu cara supaya kita semua dapat jalani hidup lebih baik, hidup lebih selesa dengan kesihatan yang baik dan gapai cita-cita bukan dunia je, akhirat juga In syaa Allah 

Semoga Bermanfaat! :)


Anda Berminat Untuk Menjadi Pengedar Shaklee?

Dengan keberkesanan dan produk yang terjamin, saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amat dialukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid