Kandungan, Kelebihan & Kebaikan Vivix Shaklee

Bila tengok botol merah Shaklee, pasti tahu ianya Vivix

Tapi, ada yang kerana kekangan dan perlu berfikir banyak kali, tidak mengapa :)

Ani faham :) . Baca dulu entri ni dan nilai sendiri :)

Supplement Shaklee Paling Famous Abad Ini : Vivix


Supplement Shaklee Paling Famous Abad Ini : Vivix


Ada yang panggil ianya Sirap Shaklee. Tak kisah apa pun gelaran dan gerangannya, yang pasti ia punya manfaat yang sangat baik untuk tubuh badan manusia kan!

Umumnya, untuk mengenali Vivix kena tahu ramuannya dulu, macam orang bercinta mesti nak kenal dulu bagaimana sifatnya, begitulah :)

4 Bahan Utama Vivix Shaklee


  • Muscadine Grape
Atau nama lainnya Anggur Muscadine ni bukanlah anggur yang biasa kita lihat, makan dan yang ada di tepi-tepi jalan. Tidak! Dia adalah anggur yang mempunyai lebih 1 kromosom yang mana cirinya ini boleh menghentikan bahan kimia penyebab kanser juga anti virus dan anti bakteria. Anggur Muscadine mempunyai 40 kali ganda lebih Polifenol yang terbukti bermanfaat untuk kesihatan kardiovaskular, menurunkan tahap gula dalam darah juga melambatkan penuaan

  • Elderberry
Eldeberry adalah berry yang high class punya. Antara manfaatnya adalah kemampuannya untuk mencegah dan mengubati kanser. Fakta ini kaitan dengan antioksidan yang terkandung di dalamnya, membantu meningkatkan sistem imun, menurunkan kadar kolesterol, membantu mencegah sakit jantung, bantu atasi masalah diabetis dan meningkatkan kesihatan jantung dan ginjal.

  • Purple Carrot
Sumber terbaik kepada Vitamin A ada phytochemical termasuklah carotenoids, phenolics, polyacetylenes, isocoumarins dan sesquiterpenes. Ia mengandungi juga anthocyanins, antioksidan mustajab. Anthocyanins berfungsi sebagai anti radang, anti mkrob dan anti carcinogen yang berupaya untuk membantu mengurangkan risiko kepada sakit jantung.

  • Polygonum Cuspidatum
Ia adalah knotweed Jepun. Ujian menunjukkan resveratrol yang terkandung di dalam Vivix membantu bagi melambatkan proses penuaan, merendahkan kolesterol, merendahkan tekanan darah, meningkatkan prestasi atlet dan menurunkan berat badan.

Kebaikan Vivix Shaklee


Kebaikan Vivix Shaklee


Kelebihan Vivix Shaklee


Kelebihan Vivix Shaklee

Nak bagitahu ni, pembelian 2 botol Vivix dapat free membership taw. Ani provide consultation juga follow up, In syaa Allah 

Semoga Bermanfaat! :)


Anda Berminat Dengan Vivix Shaklee?Klik Di Sini Untuk Pesan Sekarang


ATAU

Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda


Anda Berminat Untuk Menjadi Pengedar Shaklee?

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri,

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amat dialukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

No comments:

Post a Comment

Bagaimana Saya Berpuasa Berikhtiar Dengan Set Puasa Shaklee

Ramadhan Kareem! Bila Ramadhan tiba, seronokkan Alhamdulillah Pahala dilipat gandakan, teringat Lailatul Qadr, moga kita ketemu Lai...