Sekitar Intensif Magnet Kekayaan & Kejayaan Oktober 2014


Pada 23 - 26 hb Oktober lepas, Ani ada menghadiri IMKK 2014

Jika anda pernah dengar Dr Azizan mengatakan tentang "kolam jiwa".

Disinilah belajar untuk membersihkan kolam jiwa.

Magnet kepada Kekayaan & Kejayaan :)

Sekitar Intensif Magnet Kekayan & Kejayaan


Apa yang menarik perhatian Ani , apabila Ani berada di sana Ani rasa energy yang sangat positif, dikelilingi orang yang sangat positif dan aura DR. AZIZAN OSMAN YANG MEMANG SUPERB!!

Di sini Ani belajar membersihkan kolam jiwa, membakar segala apa yang terpendam, buang segala ketakutan, dapat kawan baru, formula kekayaan dan kejayaan, cara senyuman yang betul. Segala powers, segala action yang perlu Ani buat dan banyak lagi!!!

Sejujurnya, Ani bersyukur sangat Allah dorong Ani untuk pergi ke IMKK, Berkampung di The Mines 4 hari. Subhanallah, Satu pengalaman yang sangat membina dan menyeronokkan.


Tahukah? Dr Azizan benar-benar ingin membantu anak bangsa Melayu menaikkan taraf ekonomi mereka. Keikhlasannya jelas terpancar. Ilmu yang diberi tanpa had.



Apa lagi yang kita mahu?


Jom berubah untuk diri sendiri bukan sahaja untuk kaya dan berjaya di dunia tapi di akhirat juga Amin. 


Beratur Untuk Memasuki Dewan IMKK 2014
Ani beli ticket General. Jadi, perlu beratur. Dah buka pintu perlu berlari nak duduk seat depan. Ilmu tanpa sempadan :)



Feedback Board IMKK 2014

Ni adalah Feedback Board. Boleh tulis dekat sticky notes coretan hati apa yang kita rasa dengan IMKK 2014. Alhamdulillah, Tq Allah, Tq Dr Azizan Osman



Do & Donts IMKK 2014

 Seat ada General, VIP, Diamond & Super Supreme. Gambar atas menceritakan Do & Donts dalam Dewan


Sungguh, Ani dapat banyak sangat impaknya
Ani nampak apa patut Ani buat
Betul, Dunia dalaman menentukan dunia luaran.


Bagi yang ingin mencari sesuatu dalam diri, apa yang sebenarnya dia nak
Nak sesuatu tapi matlamat tak jelas,  pergilah IMKK
Anda akan rasa perubahannya

DALAM DIRI. HUBUNGAN DENGAN ALLAH. HUBUNGAN DENGAN MANUSIA :)


Nak BerShaklee?



Jadi Ahli Shaklee


Berminat dengan rangkaian produk Shaklee?

sms/whatsapp : 014-7222642
Shaklee ID : 1073895
pm di fb : Ani Haryani @ Luvsupplements
fb @ Instagram : Luvsupplements


"keriangan berShaklee di kongsi bersama"

Comments

  1. mesti banyak ilmu baru yang Ani dapat kan...dan pasti semangat pun lebih berkobar kobar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Kunci keberkatan adalah hubungan dengan Allah. Hubungan dengan ibu bapa :)

      Delete
  2. beruntungnya dapat pergi majlis ilmu begini..kalau saya ada peluang setiap bulan mau pergi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pergilah. Ani galakkan sangat, kat sini : http://irichworks.com/program.html .

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid