Skip to main content

Cara Makan Omega Guard Shaklee Untuk kanak-Kanak

Jika di tanya, yang mana satukah minyak ikan Shaklee?

Jawapannya adalah Omega Guard Shaklee

Omega Guard adalah satu supplement yang mesti ada bagi setiap keluarga. Omega Guard sangat baik bagi kanak-kanak, ibu bapa, remaja juga warga tua.

Omega Guard Shaklee 


Omega Guard Shaklee


Omega Guard Shaklee diperbuat daripada minyak ikan yang paling tulen di dunia.

Ia mengandungi Omega 3 semulajadi termasuk ESP, DHA, APA dan lain -lain lagi.

Omega Guard Shaklee diproses dengan penyulingan proprietari yang menyingkirkan bahan-bahan yang merbahaya


Omega Guard & Kanak-Kanak


Omega Guard & Kanak-Kanak


Omega Guard baik di ambil untuk kanak-kanak kerana :

  • Ia meningkatkan perkembangan memori dan otak
  • Memabntu menguatkan ingatan dan mencegah mudah lupa
  • Memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema
  • Membantu kanak-kanak autism dan hyperactive
  • Meningkatkan sistem imunisasi dan ketahanan badan 

Testimoni Omega Guard Untuk Kanak-Kanak


Untuk customer Luvsupplements, ada yang anaknya telah pun hilang asma dengan pengambilan Omega Guard Shaklee. Keadaannya semakin aktif dan tiada lagi lelah. Alhamdulillah :)

Harga Runcit Sebotol Omega Guard


Harga sebotol Omega Guard ialah : RM 136.00

Satu capsule Omega Guard akan jatuh pada harga RM1.50. Ianya sangat berbaloi dengan wang yang dilaburkan kerana kualiti Omega 3 yang tinggi dan bebas daripada bahan kimia yang merbahaya


Cara Makan Omega Guard Shaklee Untuk Kanak-Kanak



  • 1 biji capsule di picit dengan jarum dan dicampurkan dalam susu anak
  • Favourite kanak-kanak. Kunyah dengan begitu sahaja. Tapi, pengawalan ibu bapa diperlukan kerana kanak-kanak amat sukakan Omega Guard
  • Di picit dan di campurkan ke dalam makanan
  • Di beri kepada anak seperti ubat minuman (di picit terlebih dahulu)

Lebih jimat jika Anda menjadi Ahli Shaklee


Jadi Ahli Shaklee



Berminat dengan rangkaian produk Shaklee?


Pesan Sekarang


atau


sms/whatsapp : 014-7222642
Shaklee ID : 1073895
pm di fb @ Instagram : Luvsupplements
fb @ Instagram : Luvsupplements

"keriangan berShaklee di kongsi bersama"

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…