Saya Anak Pak Cik Mohd

Wah gitu, entri ni nak tulis pasal diri sendiri je

Mana taw kita serupa, Wah Gitu!!

Siapa Saya? Saya Anak Pak Cik Mohd :)



Baik, budak comel di atas ini bukan saya hihi ;P

Ani masa kecik tak secomel ni, comot ada, lari sana lari sini, panjat sana panjat sini. Rutin harian bersama geng saya yang super cool dan super hebat!Awesome!!


Serba Sedikit Tentang Ani


  • Ani anak sulung
  • Ani baby pramatang (boleh claim tak ani sebenarnya muda setahun :P ) Perasan! 
  • Ani budak botol nescafe sebab masa lahir besar botol nescafe (sungguh tak tipu, tanyalah mak Ani hihi )
  • Budak Key Ell (hihi sebenarnya sama je KL, ke mana-mana ke, sama je yang buat kita lain bagaimana kita dan sikap kita kan? :) )
  • Ani suka chezzy wedges. Sungguh! Sedap hingga menjilat jari
  • Ani suka kaler purple tapi baju Ani banyak baju merah. Kalau hadiah pun dapat kain merah atau kearah kemerah-merahan juga hehe. Pergi kedai beli kain pun jurujual akan suggest Ani kaler merah. Sudahnya, sekarang Ani tak tanya orang ,Ani main amik je Ani nak kaler apa kecuali pandangan mereka diperlukan apabila mata tak taw nak pilih dan kebiasaannya pilihan mereka yang sesuai untuk Ani Merah walaupun yang Ani tunjuk takde warna merah huhu
  • Ani suka rose biru. Cantik! Lain dari yang lain
  • Ani suka main basikal!!
  • Ani Degree in Islamic Banking
  • Ani Jual Shaklee hihi (Sempat)
  • Ani suka suara Sheikh Mishary Rashid, sedapnya dia baca Al-Qur'an. Sungguh!

Sifat Ani


Boleh tak kata ada sifat Ani kat sini, Siapa lahir November, kita geng!! :) 



Ada yang kebetulan betul betul betul  (wah gitu sebenarnya banyak betul) tapikan badan yang sasa memang tak betul!!

Aiya, I kan perempuan, memang tak sasa. I comel-comel je taw hihi

Tapi Ani memang degil. Nampak macam ikut, tapi sebenarnya degil

Sesuai jadi doktor? Tapi Ani bukan doktor.Ani dalam finance sekarang ni huhu. Boleh claim tak jual Shaklee kira sipi-sipi ke arah doktor? hehe

Ani Dan Shaklee


Ani mengenali Shaklee dan jadi Ahli Shaklee pada bulan November 2013. Dan anda perlu tahu Ani suka guna Shaklee dan nak kongsikan kebaikan Shaklee kepada semua :D 

Takde lagi lepak-lepaking baca komik, (ada sekadar 1 buku lepaskan rindu hihi), Hanamichi huhu,  takde tengok wayang tiap bulan, karaoke dah lama tak jejak (harus taw, Ani wakil kolej kediaman masa kat U untuk menyumbangkan suara hehe) Suara peti emas buluh perindu ;P  Banyak masa Ani habiskan dengan perkara yang lebih baik. Beriadah itu bagus (sekali sekala) tapi kalau asyik beriadah, itu bukan beriadah, itu namanya buang masa huhu

Alhamdulillah Ani suka kehidupan Ani sekarang
Ani rasa lebih bernilai seiring dengan peningkatan usia hehe

Begitulah serba sedikit tentang Ani :)

Berminat dengan rangkaian produk Shaklee?


Lebih jimat jika anda menjadi Ahli Shaklee

Jadi Ahli Shaklee


Untuk pesanan serta maklumat lanjut: 

sms/whatsapp : 014-7222642
Shaklee ID : 1073895
pm di fb : Ani Haryani @ Luvsupplements
fb @ Instagram : Luvsupplements

"keriangan berShaklee dikongsi bersama"

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid