Skip to main content

Penapis Air : Get Clean Water Pitcher Shaklee


Ada yang tanya Ani, Shaklee ada jual Penapis Air ye?

Ada yang berkata pula, kenan lah dengan Penapis Air Shaklee , nak bagi suami dan anak minum air bersih tanpa guna letrik, senang bawa!

Betul lah tu! :D

Penapis Air : Get Clean Water Pitcher

Get Clean Water Pitcher
Inilah rupanya 1 set :)

Pengalaman Ani Jatuh Cinta Dengan Get Clean Water Pitcher

Memang mak Ani suka bagi anak-anaknya air yang bersih, pendek cerita dari panjang hehe dekat rumah ada 1 air tapis yang bersambung dengan paip, Kemudian Ani beli Get Clean Water Pitcher

Kemudiannya, kami buat experiment hehe, mana satu yang lagi bersih?

Sudah, sudah jangan puji produk Shaklee lagi hehe (tahukan apa jawapannya? *tiba-tiba rasa nak buat video instagram, mungkin ujikaji diulang kembali, in sha Allah Ani buat nanti, in sha Allah :) )

Kelebihan Get Clean Water Pitcher Yang Ani Suka!

Semestinya tak guna letrik!! Dan boleh di bawa ke mana-mana, nak camping, nak bercuti, nak berkelah, "Hi, Get Clean Water Pitcher boleh temankan awak" ;P (wink wink) Tak payah risau, letak je air dalam tu, pandailah dia tapis sendiri hehe Tidak kah ia menyeronokkan? Seriously! Ani suka kannya :D Jangan pandang rendah saiznya, bukan seperti gambar cenonet tu hehe , saiz dia bagi Ani besar jugak taw, bercawan-cawan cawan cawan boleh minum :)

Air Yang Lebih Bersih & Sihat Tersedia Untuk 365 Hari :)

Get Clean Water Pitcher menggunakan sebatang blok karbon padu untuk bersihkan air serta kurangkan bahan-bahan tercemar yang susah untuk disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99 % (senyum lebar sekarang hehe)

Sistem penapis jag air pertama yang menggunakan blok karbon yang boleh di isi semula. Dia ada meter kat atas taw yang bergerak sendiri, (tanpa letrik) bila dah sampai maximum, tukar blok karbon baru :). Get Clean Water Pitcher berupaya menapis 303 liter bersamaan 80 gelen air bagi setiap turasan :D

Air yang lebih bersih dan sihat atau BUMI yang lebih bersih dan sihat?

Mestilah kedua-duanya kan! :D

Get Clean Water Pitcher Pilihan Yang Bijak!

  • Hanya beberapa sen bagi seliter air
  • Air yang lebih sihat dan rasa yang enak (seriously! Ani dah buat eksperimen kan hehe sedap je kat tekak)
  • Jag air bermeter automatik pertama yang tunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras bermaksud taak memerlukan kuasa elektrik (senyum , tak terlibat sebarang bil yeh hihi)
  • Ringan dan mudah di bawa
  • Menjimatkan kos - tanpa perlu dimasak

The Shaklee Difference : Get Water Pitcher Shaklee

Fakta Penapis Air Shaklee : Get Water Pitcher Shaklee


Orang selalu anggap penapis air selalu beribu-ribu, percayalah Penapis Air Get Clean Water Pitcher Shaklee RM 460.00 untuk 1 set membawa keriangan untuk seisi keluarga :D

Air Lebih Bersih Untuk Seisi Keluarga, Penjimatan Pula Lebih Berganda


Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb @ Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Comments

  1. air paip skrg mmg dah tak bersih.....

    ReplyDelete
  2. Huhu..bagus la menda ni..kebanyakan rumah sekarang ni mesti ada satu penapis air..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul, nak minum air yang lebih bersih untuk kesihatan :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…