Kelebihan & Kebaikan Shaklee Collagen Powder Yang Perlu Anda Tahu!


Collagen selalu di gunakan dalam kebanyakan produk kecantikan  dan menjadi pilihan wanita utama masa kini.

Kajian klinikal menunjukkan keberkesanan penggunaan collagen adalah memberi kepadatan dan kejelasan kulit, memastikan keanjalan kulit serta memberi kesegaran pada kulit.

Collagen merupakan struktur protein yang berfungsi sebagai perekat dalam badan dan lebih kurang satu per tiga daripada keseluruhan protein dalam badan terdiri daripada collagen. Namun, collagen akan berkurangan dalam badan seiring dengan peningkatan usia.


Shaklee Collagen Powder, Collagen Hebat, Kulit Lebih Muda Dan MenawanShaklee Collagen PowderShaklee Collagen Powder merupakan supplement collagen hebat yang mengandungi 4000mg Red Snapper Scale Collegen iaitu  kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen diekstrak dari sisik ikan merah. 


Shaklee Collagen Powder


Kebaikan Shaklee Collagen Powder


Kelebihan Shaklee Collagen Powder

Kelebihan Shaklee Collagen Powder Yang Membuatkan Ianya Lebih Istimewa!


 • Shaklee Collagen Powder DI EKSTRAK dari SISIK IKAN MERAH
Shaklee memilih collagen dari Ikan bersisik merah kerana ianya tahan lasak . Ikan Bersisik Merah mampu menyelam sehingga 6000mg di dalam laut berbanding Ikan Salmon yang hanya mampu menyelam sehingga 3000mg. Manusia pula hanya mampu menyelam sehingga paras 1800 mg sahaja.


 • Sumber kolagen PREMIUM TAHAN LASAK dan membekal Red Snapper Scale kolagen 4000MG KOLAGEN

Tahukah Anda? Badan kita akan kehilangan kolagen hampir 1000-4000mg sehari. Shaklee Collagen Powder memberikan anda 4000mg kolagen yang cukup untuk badan anda setiap hari tanpa lebihan yang melampau mahupun kurang yang sangat sedikit. Ia benar-benar keperluan tubuh untuk setiap hari


 •  Penyerapan UNGGUL untuk anda
Shaklee Collagen Powder mempunyai jisim molekul serendah 1000 dalton bagi penyerapan unggul. Jika terlalu besar dan terlalu kecil jisim nya, ia tidak bagus untuk penyerapan. 1000 dalton adalah sebaik-baik jisim bagi memberikan anda penyerapan yang lebih berkesan bagi tubuh anda. 

 • Collagen Dalam Bentuk SERBUK
Makluman yang penting dalam memilih kolagen adalah dari segi bentuknya. Shaklee Collagen Powder dalam bentuk serbuk adalah paling senang yang diserap oleh badan.


Terbukti Berkesan!


Kesan Shaklee Collagen Powder boleh nampak seawal 3 hari pengambilan.

Shaklee Red Snapper Scale Collagen terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan. Selepas menggunakannya 8 minggu, hasil menunjukkan tekstur keseluruhan kulit menjadi lebih baik meningkat sebanyak 71%Testimoni Shaklee Collagen PowderShaklee Collagen Powder


Jangan Lupa Promosi September 2014 Shaklee Collagen Powder
 • Dengan pembelian 3 kotak Shaklee Collagen Powder, anda layak untuk membeli produk dengan harga ahli dan menjadi ahli Shaklee dengan PERCUMA. Potongan diskaun 15-20% bermaksud anda jimat lagi!!


 • Dengan pembelian 6 kotak Shaklee Collagen Powder, anda boleh mendapat pulangan tunai pertengahan bulan Oktober RM110

Penghantaran Seluruh Malaysia dan kos penghantaran tetap sebanyak RM10. Kos tambahan akan dikenakan bagi penghantaran luar negara.

Jom Jadi Ahli Shaklee!


Jadi Ahli Shaklee


Berminat dengan rangkaian produk Shaklee?

sms/whatsapp : 014-7222642
Shaklee ID : 1073895
pm di fb : Ani Haryani @ Luvsupplements
fb @ Instagram : Luvsupplements


"keriangan berShaklee dikongsi bersama"

2 comments:

 1. shaklee ada dimana2....terbaik.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Betul, ramai dah meyakini Shaklee. Selamat, berkesan dan mesra alam. Terima Kasih :D

   Delete

Bagaimana Saya Berpuasa Berikhtiar Dengan Set Puasa Shaklee

Ramadhan Kareem! Bila Ramadhan tiba, seronokkan Alhamdulillah Pahala dilipat gandakan, teringat Lailatul Qadr, moga kita ketemu Lai...