Skip to main content

Kelebihan & Kebaikan Shaklee Collagen Powder Yang Perlu Anda Tahu!


Collagen selalu di gunakan dalam kebanyakan produk kecantikan  dan menjadi pilihan wanita utama masa kini.

Kajian klinikal menunjukkan keberkesanan penggunaan collagen adalah memberi kepadatan dan kejelasan kulit, memastikan keanjalan kulit serta memberi kesegaran pada kulit.

Collagen merupakan struktur protein yang berfungsi sebagai perekat dalam badan dan lebih kurang satu per tiga daripada keseluruhan protein dalam badan terdiri daripada collagen. Namun, collagen akan berkurangan dalam badan seiring dengan peningkatan usia.


Shaklee Collagen Powder, Collagen Hebat, Kulit Lebih Muda Dan Menawan



Shaklee Collagen Powder



Shaklee Collagen Powder merupakan supplement collagen hebat yang mengandungi 4000mg Red Snapper Scale Collegen iaitu  kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen diekstrak dari sisik ikan merah. 


Shaklee Collagen Powder


Kebaikan Shaklee Collagen Powder


Kelebihan Shaklee Collagen Powder

Kelebihan Shaklee Collagen Powder Yang Membuatkan Ianya Lebih Istimewa!


  • Shaklee Collagen Powder DI EKSTRAK dari SISIK IKAN MERAH
Shaklee memilih collagen dari Ikan bersisik merah kerana ianya tahan lasak . Ikan Bersisik Merah mampu menyelam sehingga 6000mg di dalam laut berbanding Ikan Salmon yang hanya mampu menyelam sehingga 3000mg. Manusia pula hanya mampu menyelam sehingga paras 1800 mg sahaja.


  • Sumber kolagen PREMIUM TAHAN LASAK dan membekal Red Snapper Scale kolagen 4000MG KOLAGEN

Tahukah Anda? Badan kita akan kehilangan kolagen hampir 1000-4000mg sehari. Shaklee Collagen Powder memberikan anda 4000mg kolagen yang cukup untuk badan anda setiap hari tanpa lebihan yang melampau mahupun kurang yang sangat sedikit. Ia benar-benar keperluan tubuh untuk setiap hari


  •  Penyerapan UNGGUL untuk anda
Shaklee Collagen Powder mempunyai jisim molekul serendah 1000 dalton bagi penyerapan unggul. Jika terlalu besar dan terlalu kecil jisim nya, ia tidak bagus untuk penyerapan. 1000 dalton adalah sebaik-baik jisim bagi memberikan anda penyerapan yang lebih berkesan bagi tubuh anda. 

  • Collagen Dalam Bentuk SERBUK
Makluman yang penting dalam memilih kolagen adalah dari segi bentuknya. Shaklee Collagen Powder dalam bentuk serbuk adalah paling senang yang diserap oleh badan.


Terbukti Berkesan!


Kesan Shaklee Collagen Powder boleh nampak seawal 3 hari pengambilan.

Shaklee Red Snapper Scale Collagen terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan. Selepas menggunakannya 8 minggu, hasil menunjukkan tekstur keseluruhan kulit menjadi lebih baik meningkat sebanyak 71%



Testimoni Shaklee Collagen Powder



Shaklee Collagen Powder


Jangan Lupa Promosi September 2014 Shaklee Collagen Powder




  • Dengan pembelian 3 kotak Shaklee Collagen Powder, anda layak untuk membeli produk dengan harga ahli dan menjadi ahli Shaklee dengan PERCUMA. Potongan diskaun 15-20% bermaksud anda jimat lagi!!


  • Dengan pembelian 6 kotak Shaklee Collagen Powder, anda boleh mendapat pulangan tunai pertengahan bulan Oktober RM110

Penghantaran Seluruh Malaysia dan kos penghantaran tetap sebanyak RM10. Kos tambahan akan dikenakan bagi penghantaran luar negara.

Jom Jadi Ahli Shaklee!


Jadi Ahli Shaklee


Berminat dengan rangkaian produk Shaklee?

sms/whatsapp : 014-7222642
Shaklee ID : 1073895
pm di fb : Ani Haryani @ Luvsupplements
fb @ Instagram : Luvsupplements


"keriangan berShaklee dikongsi bersama"

Comments

  1. shaklee ada dimana2....terbaik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul, ramai dah meyakini Shaklee. Selamat, berkesan dan mesra alam. Terima Kasih :D

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…