Kesan Vivix Yang Anda Tak Sanggup Nak Dengar!

Tajuk hari ni buat telinga Ani rasa "apa dia? apa dia? " 

Lebih pada Ani sebenarnya

Sebab jelez tapi dalam masa sama  rasa seronok. !!


Kesan Vivix Yang Anda Tak Sanggup Nak Dengar

Kesan Vivix Yang Anda Tak Sanggup Nak Dengar
motif gambar : Merajuk ;P


Baik, Ani bagi mama Vivix Shaklee, dan inilah hasilnya

  • Uban tak tumbuh lagi
Bila mama persoalkan, "eh kenapa rambut mama takde uban lagi ye?" Sambil belek-belek rambut. Dulu, mama inaikan rambut, sekarang tak keluar dah ubannya. 

Terus ku berseloroh, Mama dah perasan muda! hehe, keluar lah ayat ni (rujuk point ke 2)

Ye betul, Vivix anti-penuaan. Melambatkan makanisme utama proses penuaan.

  • "Makin tua makin muda! Makin tua makin cantik!"

Amboi! Statement hehe, Bila nampak pada kesan wajahnya, Bila mama rasa begitu, Alhamdulillah.

Vivix memberikan rasa 25 Tahun Lebih Muda, Untuk hidup lebih 25 Tahun. Highly Recommend


  • Bila penat, ambil Vivix, terus rasa tak penat!
Rasa tak penat tu takpe, tapi aktifnya melebih dari Ani macam mana? Ani pernah tak ambil Vivix, dan Mama ambil Vivix, Ani compared kan, ye, mama lagi bersemangat! :)


  • Kesihatannya makin baik

Alhamdulillah, atas keizinan Allah. Bila kesihatannya semakin baik, sifat mengusik nya pun menjadi-jadi. Mama Ani sebenarnya jenis happy go lucky, dia jumpa siapa-siapa dia boleh tegur dan duduk sekali , Bila kesihatan nya baik, mulalah aura positifnya memancar-mancar, Shining gitu!


  • Bila semua ikut mama. 

Asalnya, mama seorang sahaja yang ambil Vivix, tapi sekarang ni, Abah dan Ani ikut sekali. Lepas tengok kesan pada mama. Abah Ani ada masalah darah kadang-kadang tak jalan pada kaki. Bukan sakit sendi, tapi darah tak jalan. Ani perasan yang bila Ani bagi vivix kat abah masa dia tengah rasa sakit, elok pula dia lepas tu. Selalu macam tu, Sekarang, tiap pagi Ani letak jadual yang Ani kena ada masa bagi abah vivix :)

Ani amik haruslah sebab nak cantik dan jaga kesihatan! Ani dah set dalam minda, biar Ani jaga kesihatan sekarang supaya di hari kemudian Ani masih lagi aktif, boleh bergerak sana sini tanpa susahkan orang. In sha Allah, dengan keizinan Allah :)

Istimewanya Vivix!!


Kesan Vivix Yang Anda Tak Sanggup Nak Dengar!


  • Muscadine Grape
Ia mengandungi asid elergik dalam kepekatan yang tinggi. Muscadine Grape yang terkandung dalam Vivix mempunyai ciri untuk menghentikan kimia penyebab kanser, antivirus, dan antibakteria.

  • Purple Carrot
Sumber terbaik Vitamin A dan mengandungi phytokimia seperti carotenoids dan phenolics. Ia mempunyai kandungan asid klorogenik yang tinggi, yang dapat membantu mengurangkan diabetis.Purple Carrot dalam Vivix memberi kesan kepada saluran darah, platlet, dan lipoprotin yang berkebolehan mengurangkan risiko penyakit  koronari jantung.

  • Elderberry
Elderberry bukan sahaja hanya kaya dengan amti-oksidan, malah ianya kaya dengan Vitamin A, B. C dan nutrient seperti asid amino, carotenoid, tannin dan rutin. Elderberry dalam Vivix dapat membantu menguatkan sistem imunisasi badan dan mampu memberikan perlindungan terhadapa penyakit kardiovaskular dan jantung.

  • Polyganum Cuspidatum
Ia merupakan sumber komersial Resveratrol iaitu ianya dapat melambatkan proses penuaan, merendahkan kolestrol dan tekanan darah serta mengurangkan berat badan.Kelebihan Vivix Shaklee


Kesan Vivix Yang Anda Tak Sanggup Nak Dengar!


Hanya 1 sudu teh sehari  Vivix sebagai penjagaan kesihatan keseluruhan

Lebih jimat jika anda menjadi Ahli Shaklee

Jadi Ahli Shaklee

Berminat dengan rangkaian produk Shaklee?


Pesan Sekarang


atau


sms/whatsapp : 014-7222642
Shaklee ID : 1073895
pm di fb : Ani Haryani @ Luvsupplements
fb @ Instagram : Luvsupplements


"keriangan berShaklee di kongsi bersama"

No comments:

Post a Comment

Bagaimana Saya Berpuasa Berikhtiar Dengan Set Puasa Shaklee

Ramadhan Kareem! Bila Ramadhan tiba, seronokkan Alhamdulillah Pahala dilipat gandakan, teringat Lailatul Qadr, moga kita ketemu Lai...