Skip to main content

Kesan Vivix Yang Anda Tak Sanggup Nak Dengar!

Tajuk hari ni buat telinga Ani rasa "apa dia? apa dia? " 

Lebih pada Ani sebenarnya

Sebab jelez tapi dalam masa sama  rasa seronok. !!


Kesan Vivix Yang Anda Tak Sanggup Nak Dengar

Kesan Vivix Yang Anda Tak Sanggup Nak Dengar
motif gambar : Merajuk ;P


Baik, Ani bagi mama Vivix Shaklee, dan inilah hasilnya

  • Uban tak tumbuh lagi
Bila mama persoalkan, "eh kenapa rambut mama takde uban lagi ye?" Sambil belek-belek rambut. Dulu, mama inaikan rambut, sekarang tak keluar dah ubannya. 

Terus ku berseloroh, Mama dah perasan muda! hehe, keluar lah ayat ni (rujuk point ke 2)

Ye betul, Vivix anti-penuaan. Melambatkan makanisme utama proses penuaan.

  • "Makin tua makin muda! Makin tua makin cantik!"

Amboi! Statement hehe, Bila nampak pada kesan wajahnya, Bila mama rasa begitu, Alhamdulillah.

Vivix memberikan rasa 25 Tahun Lebih Muda, Untuk hidup lebih 25 Tahun. Highly Recommend


  • Bila penat, ambil Vivix, terus rasa tak penat!
Rasa tak penat tu takpe, tapi aktifnya melebih dari Ani macam mana? Ani pernah tak ambil Vivix, dan Mama ambil Vivix, Ani compared kan, ye, mama lagi bersemangat! :)


  • Kesihatannya makin baik

Alhamdulillah, atas keizinan Allah. Bila kesihatannya semakin baik, sifat mengusik nya pun menjadi-jadi. Mama Ani sebenarnya jenis happy go lucky, dia jumpa siapa-siapa dia boleh tegur dan duduk sekali , Bila kesihatan nya baik, mulalah aura positifnya memancar-mancar, Shining gitu!


  • Bila semua ikut mama. 

Asalnya, mama seorang sahaja yang ambil Vivix, tapi sekarang ni, Abah dan Ani ikut sekali. Lepas tengok kesan pada mama. Abah Ani ada masalah darah kadang-kadang tak jalan pada kaki. Bukan sakit sendi, tapi darah tak jalan. Ani perasan yang bila Ani bagi vivix kat abah masa dia tengah rasa sakit, elok pula dia lepas tu. Selalu macam tu, Sekarang, tiap pagi Ani letak jadual yang Ani kena ada masa bagi abah vivix :)

Ani amik haruslah sebab nak cantik dan jaga kesihatan! Ani dah set dalam minda, biar Ani jaga kesihatan sekarang supaya di hari kemudian Ani masih lagi aktif, boleh bergerak sana sini tanpa susahkan orang. In sha Allah, dengan keizinan Allah :)

Istimewanya Vivix!!


Kesan Vivix Yang Anda Tak Sanggup Nak Dengar!


  • Muscadine Grape
Ia mengandungi asid elergik dalam kepekatan yang tinggi. Muscadine Grape yang terkandung dalam Vivix mempunyai ciri untuk menghentikan kimia penyebab kanser, antivirus, dan antibakteria.

  • Purple Carrot
Sumber terbaik Vitamin A dan mengandungi phytokimia seperti carotenoids dan phenolics. Ia mempunyai kandungan asid klorogenik yang tinggi, yang dapat membantu mengurangkan diabetis.Purple Carrot dalam Vivix memberi kesan kepada saluran darah, platlet, dan lipoprotin yang berkebolehan mengurangkan risiko penyakit  koronari jantung.

  • Elderberry
Elderberry bukan sahaja hanya kaya dengan amti-oksidan, malah ianya kaya dengan Vitamin A, B. C dan nutrient seperti asid amino, carotenoid, tannin dan rutin. Elderberry dalam Vivix dapat membantu menguatkan sistem imunisasi badan dan mampu memberikan perlindungan terhadapa penyakit kardiovaskular dan jantung.

  • Polyganum Cuspidatum
Ia merupakan sumber komersial Resveratrol iaitu ianya dapat melambatkan proses penuaan, merendahkan kolestrol dan tekanan darah serta mengurangkan berat badan.



Kelebihan Vivix Shaklee


Kesan Vivix Yang Anda Tak Sanggup Nak Dengar!


Hanya 1 sudu teh sehari  Vivix sebagai penjagaan kesihatan keseluruhan

Lebih jimat jika anda menjadi Ahli Shaklee

Jadi Ahli Shaklee

Berminat dengan rangkaian produk Shaklee?


Pesan Sekarang


atau


sms/whatsapp : 014-7222642
Shaklee ID : 1073895
pm di fb : Ani Haryani @ Luvsupplements
fb @ Instagram : Luvsupplements


"keriangan berShaklee di kongsi bersama"

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…