Istimewanya Menjadi Ahli Shaklee!!


Selalu nampak orang jadi ahli Shaklee

Bagus  ke jadi Ahli Shaklee, kalau nak walk in guna ID orang lain sama je kan?

Istimewanya Menjadi Ahli Shaklee!


Jadi Ahli Shaklee

Persoalan ni pernah diutarakan kepada Ani.

Jawapannya haruslah tak sama!

Manakan sama intan dengan permata, Intan adalah Intan , Permata tetap Permata walaupun Permata try nak jadi Belian. Memanglah dan sangatlah tak sama! :)

Sangat Istimewa Menjadi Ahli Shaklee


  • Dapat beli dengan harga ahli
Kebiasaannya, apabila anda mengambil vitamin Shaklee, akibat kemudian adalah bukan anda seorang sahaja yang mengambil supplement Shaklee, tapi ianya akan berjangkit dengan SELURUH family anda di sebabkan keberkesanannya.

Bayangkan, jika anda membeli bukan menjadi ahli. Anda perlu membeli dengan retail prices instead anda menjadi ahli, anda membeli dengan harga ahli.

Wah Jimatnya!! (fikir penjimatan duit ;P )


  • Lebih UV dapat bonus

Let's say anda jadi ahli, dan anda memang nak jadi member dengan tujuan untuk kegunaan sendiri. At the end, Ani ulang ayat yang sama. Ani taw akan berjangkit dengan keluarga, kawan dan sebagainya. Anda beli untuk diri sendiri tiba-tiba ada kawan tahu anda ahli shaklee dan kata kepada anda "eh, aku nak beli dengan ko lah"  atau "aku nak cuba la vitamin Shaklee sekian sekian sekian sebab feedback dia sangat bagus, ramai kata produk ni bagus"  Dia pun beli dengan anda dengan retail prices tup tap tup tap anda terkejut anda dapat bonus!.

Macam mana boleh dapat bonus?

Bonus anda akan dapat apabila anda beli melebihi 150 UV, di situ anda akan dapat bonus. Setiap produk Shaklee ada uv nya sendiri. Dan bonus tersebut di dalam bentuk duit, kechingggg!! hehe, bonus masuk dalam pertengahan bulan. Oh Tok Rimau mengaum  tengah bulan . Haruslah seronok :D

Beli sambil dapat duit. Haruslah senyum sampai ke telinga :D Yuhuu!!


  • Side income

Begini, ini terjadi kepada yang makan sendiri mahupun yang benar-benar nak terjun dalam bidang Shaklee. Ani ada anak yang daftar untuk makan sendiri, tup tap kawan dia tahu dia jadi member Shaklee, dan dia terus nak beli dengan anak Ani. Side income terjadi apabila kawan anda ingin membeli dengan anda. Keterangannya, Apabila mereka membeli dengan anda , anda perlu menjual dengan harga pasaran. Di situ anda dapat untung, Untung tersebut adalah side income anda.

Perlu di ingat, untung dan bonus 2 perkara yang berbeza. Untung adalah keuntungan anda menjual produk. Bonus apabila anda membeli melebihi 150 UV dapatlah bonus 2 angka, 3 angka, 4 angka . Anda sendirilah tentukan berapa angka :) Jangan lupa akhir bulan kira sendiri untung dan bonus :D


  • Convenient

Alah, kalau jadi Ahli, kena walk in sendiri ke HQ, Branch nak beli barang. Malaslah, Oh no!! semuanya di jari anda. Click click dan nanti Shaklee hantarkan ke rumah. Alahai mudahnya ~~ :)


  • Car Bonus/Umrah/Convention


Apabila anda benar -benar serius dan mencapai ke tahap yang selayaknya, anda boleh dapat car bonus, umrah, pergi ke convention dan sebagainya. Yang  best, Umrah atau travel, Shaklee yang tanggung kesemuanya. Best kan? Cuti free sape tak nak, Beribadat selepas hasil titik peluh kita dengan Shaklee, dapat Umrah free. Ya Allah, pasti anda akan rasa seronok.

Bagi mereka yang ingin berniaga, serius dalam bidang Shaklee, Ani sambut sebesar-besar tangan untuk jadi Ahli Shaklee bersama Ani. Alhamdulillah, Ani dalam group yang betul. Yang sama-sama membantu bukan untuk berjaya seorang malah nak semua berjaya. Sama-sama berkongsi ilmu, berkongsi rasa, berkongsi kegembiraan.

Untuk yang benar-benar serius, Shaklee adalah jalan terbaik. Dengan Shaklee, Ani belajar lebih rapat dengan Tuhan, berubah dengan dikelilingi mereka yang positive, Jom sama-sama mengubah diri untuk berjaya di dunia juga akhirat, In sha Allah :)

Yang nak  jadi ahli Shaklee, untuk kegunaan sendiri pun boleh. Untung pada anda dapat membeli dengan harga member juga,  mana tahu ada yang ingin membeli anda. Anda juga merasa untung dan keuntungan. :)


Bayaran Menjadi Ahli Shaklee



Bayaran untuk menjadi Ahli Shaklee adalah RM79.50 including postage. 
Hanya bayar sekali untuk seumur hidup
Apabila anda mendaftar untuk menjadi Ahli Shaklee, anda akan dapat member kit.
Beg, Buku panduan, Senarai harga retail, harga ahli dan pelbagai lagi.


Anda pengguna tetap Shaklee?

Jangan buang masa, Jom jadi Ahli Shaklee

Kita berkongsi kegembiraan bersama Shaklee :)


Jadi Ahli Shaklee


Caranya :

sms/whatsapp Ani  : 014-7222642, Ani minta butiran diri dan terus proceed untuk menjadi  family Shaklee  :)


sms/whatsapp : 014-7222642
Shaklee ID Ani  : 1073895
Boleh juga pm Ani di fb : Ani Haryani @ Luvsupplements
fb@Instagram : Luvsupplements


"keriangan berShaklee di kongsi bersama"

No comments:

Post a Comment

Ibu Hamil Cergas Bertenaga Dengan Set Ibu Hamil Shaklee

Vitamin bukanlah ubat Vitamin bantu untuk lengkapkan nutrient yang tiada atau hilang pada tubuh Nutrisi lengkap mempengaruhi tahap ...