Skip to main content

Istimewanya Menjadi Ahli Shaklee!!


Selalu nampak orang jadi ahli Shaklee

Bagus  ke jadi Ahli Shaklee, kalau nak walk in guna ID orang lain sama je kan?

Istimewanya Menjadi Ahli Shaklee!


Jadi Ahli Shaklee

Persoalan ni pernah diutarakan kepada Ani.

Jawapannya haruslah tak sama!

Manakan sama intan dengan permata, Intan adalah Intan , Permata tetap Permata walaupun Permata try nak jadi Belian. Memanglah dan sangatlah tak sama! :)

Sangat Istimewa Menjadi Ahli Shaklee


  • Dapat beli dengan harga ahli
Kebiasaannya, apabila anda mengambil vitamin Shaklee, akibat kemudian adalah bukan anda seorang sahaja yang mengambil supplement Shaklee, tapi ianya akan berjangkit dengan SELURUH family anda di sebabkan keberkesanannya.

Bayangkan, jika anda membeli bukan menjadi ahli. Anda perlu membeli dengan retail prices instead anda menjadi ahli, anda membeli dengan harga ahli.

Wah Jimatnya!! (fikir penjimatan duit ;P )


  • Lebih UV dapat bonus

Let's say anda jadi ahli, dan anda memang nak jadi member dengan tujuan untuk kegunaan sendiri. At the end, Ani ulang ayat yang sama. Ani taw akan berjangkit dengan keluarga, kawan dan sebagainya. Anda beli untuk diri sendiri tiba-tiba ada kawan tahu anda ahli shaklee dan kata kepada anda "eh, aku nak beli dengan ko lah"  atau "aku nak cuba la vitamin Shaklee sekian sekian sekian sebab feedback dia sangat bagus, ramai kata produk ni bagus"  Dia pun beli dengan anda dengan retail prices tup tap tup tap anda terkejut anda dapat bonus!.

Macam mana boleh dapat bonus?

Bonus anda akan dapat apabila anda beli melebihi 150 UV, di situ anda akan dapat bonus. Setiap produk Shaklee ada uv nya sendiri. Dan bonus tersebut di dalam bentuk duit, kechingggg!! hehe, bonus masuk dalam pertengahan bulan. Oh Tok Rimau mengaum  tengah bulan . Haruslah seronok :D

Beli sambil dapat duit. Haruslah senyum sampai ke telinga :D Yuhuu!!


  • Side income

Begini, ini terjadi kepada yang makan sendiri mahupun yang benar-benar nak terjun dalam bidang Shaklee. Ani ada anak yang daftar untuk makan sendiri, tup tap kawan dia tahu dia jadi member Shaklee, dan dia terus nak beli dengan anak Ani. Side income terjadi apabila kawan anda ingin membeli dengan anda. Keterangannya, Apabila mereka membeli dengan anda , anda perlu menjual dengan harga pasaran. Di situ anda dapat untung, Untung tersebut adalah side income anda.

Perlu di ingat, untung dan bonus 2 perkara yang berbeza. Untung adalah keuntungan anda menjual produk. Bonus apabila anda membeli melebihi 150 UV dapatlah bonus 2 angka, 3 angka, 4 angka . Anda sendirilah tentukan berapa angka :) Jangan lupa akhir bulan kira sendiri untung dan bonus :D


  • Convenient

Alah, kalau jadi Ahli, kena walk in sendiri ke HQ, Branch nak beli barang. Malaslah, Oh no!! semuanya di jari anda. Click click dan nanti Shaklee hantarkan ke rumah. Alahai mudahnya ~~ :)


  • Car Bonus/Umrah/Convention


Apabila anda benar -benar serius dan mencapai ke tahap yang selayaknya, anda boleh dapat car bonus, umrah, pergi ke convention dan sebagainya. Yang  best, Umrah atau travel, Shaklee yang tanggung kesemuanya. Best kan? Cuti free sape tak nak, Beribadat selepas hasil titik peluh kita dengan Shaklee, dapat Umrah free. Ya Allah, pasti anda akan rasa seronok.

Bagi mereka yang ingin berniaga, serius dalam bidang Shaklee, Ani sambut sebesar-besar tangan untuk jadi Ahli Shaklee bersama Ani. Alhamdulillah, Ani dalam group yang betul. Yang sama-sama membantu bukan untuk berjaya seorang malah nak semua berjaya. Sama-sama berkongsi ilmu, berkongsi rasa, berkongsi kegembiraan.

Untuk yang benar-benar serius, Shaklee adalah jalan terbaik. Dengan Shaklee, Ani belajar lebih rapat dengan Tuhan, berubah dengan dikelilingi mereka yang positive, Jom sama-sama mengubah diri untuk berjaya di dunia juga akhirat, In sha Allah :)

Yang nak  jadi ahli Shaklee, untuk kegunaan sendiri pun boleh. Untung pada anda dapat membeli dengan harga member juga,  mana tahu ada yang ingin membeli anda. Anda juga merasa untung dan keuntungan. :)


Bayaran Menjadi Ahli Shaklee



Bayaran untuk menjadi Ahli Shaklee adalah RM79.50 including postage. 
Hanya bayar sekali untuk seumur hidup
Apabila anda mendaftar untuk menjadi Ahli Shaklee, anda akan dapat member kit.
Beg, Buku panduan, Senarai harga retail, harga ahli dan pelbagai lagi.


Anda pengguna tetap Shaklee?

Jangan buang masa, Jom jadi Ahli Shaklee

Kita berkongsi kegembiraan bersama Shaklee :)


Jadi Ahli Shaklee


Caranya :

sms/whatsapp Ani  : 014-7222642, Ani minta butiran diri dan terus proceed untuk menjadi  family Shaklee  :)


sms/whatsapp : 014-7222642
Shaklee ID Ani  : 1073895
Boleh juga pm Ani di fb : Ani Haryani @ Luvsupplements
fb@Instagram : Luvsupplements


"keriangan berShaklee di kongsi bersama"

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…