Vitamin C Kulit Cantik, Berseri, Nyata Jelita!

Anda kepingin untuk kulit yang cantik ?

Kulit cantik bukan sahaja menyejukkan mata yang memandang bahkan confidence level empunya diri juga semakin bertambah.

Vitamin C Dan Kulit Cantik

kaitan Vitamin C dan kulit cantik


Vitamin C sangat penting bagi kulit dan tubuh. Pada kulit, ia berfungsi sebagai penghasilan dan pengikatan kolagen. 

Untuk tubuh pula, ia menguatkan sistem imun dan bersifat antioksidan.

Mengikut Dr Mehmet Oz , "Vitamin C helps to reduce stress because it allows the body to quickly clear out cortisol, a primary stress hormone that increases sugars in the bloodstream "

Ani suka Vitamin C!


vitamin c kulit cantik

Bagi Ani Vitamin C ni mengeratkan ukhuwah! (boleh senyum seorang diri sekarang :D ) 

Sejak kecil mama memang memberikan anak-anaknya Vitamin C. Pernah sewaktu kecil, Ani bagi pada semua kawan-kawan Vitamin C dengan membawa maksud Vitamin C memberi tenaga semasa bermain. Seperti kami lah yang paling kuat ketika itu.

Vitamin C bukan sahaja mencantikkan kulit malah ia  menguatkan sistem imunisasi dan baik bagi pembentukan tulang, gigi dan rawan yang sihat.

Customer Ani Duta Shaklee! Eh!!


Ceritera ini membuatkan Ani tersenyum. Dia mengambil Vitamin C sememangnya untuk kulit dan gigi. Tetapi apa yang terjadi. dia dipanggil Duta Shaklee selepas pengambilan konsisten bersama Vitamin C. Kulitnya lebih cantik, jerawat tiada dan tiada lagi kulit kusam di mukanya. 

Paling seronok, apabila kesan pada wajahnya membuatkan rakannya juga turut mengambil Vitamin C Shaklee sekarang tanpa dipaksa.

Wajahnya Ani tidak letakkan di sini kerana atas permintaan customer Luvsupplements :)


Pengalaman Berhari Raya Bersama Vitamin C


Perkara ini berlaku pada raya tahun ini (2014) . Masih segar ceritanya :)

Ke mana Ani pergi pasti Ani bawa supplement Shaklee untuk kegunaan sendiri dan keluarga. Sepupu dan mak cik Ani telah memakai masker Vitamin C Shaklee.Harus diketahui, Vitamin C Shaklee sambil di makan setiap hari, ianya juga boleh di buat masker. 

Selain kegembiraan dan keterujaan mereka yang memakai. Hasilnya telah menggembirakan Ani apabila mak cik Ani telah mengatakan bahawa "pakai benda ni kulit jadi lembut kan?"

See? masa tu belum lagi dia mengambil Vitamin C sebagai vitamin harian, baru berjinak memakai masker, dah rasa lain pada kulitnya.

Kelebihan Vitamin C Shaklee 


Vitamin C Shaklee adalah vitamin di mana ianya memberikan perlindungan berkekalan, jam demi jam menggunakan sistem perlepasan berkekalannya.

Fakta yang perlu anda tahu adalah 1 tablet SR Vita-C 500 mg bersamaan dengan ekstrak Vitamin C dari 7 setengah biji Oren (high quality orange fruit)

Tanya Ani, tak sanggup Ani nak ambil 1 hari 7 setengah biji Oren. Tak terlarat nak mengambilnya. Apa yang Ani buat adalah dengan pengambilan 1 tablet Shaklee Vitamin C setiap hari untuk kulit cantik beserta tubuh yang sihat.

Bagi Yang Benar- Benar Mementingkan Kecantikan


  • Sumber Kolagen adalah paling penting apabila kita semakin tua, di mana kolagen kurang di bina pada badan

  • Vitamin C membantu dalam penghasilan dan pengikatan kolagen

  • Vitamin E membantu dalam melawan radikal bebas dari alam sekitar, pendedahan cahaya matahari, rokok, alkohol dan tindak balas kimia dalam tubuh

  • Vitamin A pula membantu dalam membina tisu badan, penyembuhan juga anti penuaan


Jangan lupa promosi Collagen Shaklee beli 6 dapat 7 bagi September 2014Jadi Ahli Shaklee lebih berbaloi :)


jadi ahli Shaklee


Berminat dengan rangkaian produk Shaklee?

sms/whatsapp Ani : 014-7222642
Shaklee ID : 1073895
pm di fb : Ani Haryani @ Luvsupplements
Fb @ Instagram : Luvsupplements


"Keriangan berShaklee di kongsi bersama"

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid