Skip to main content

PROMOSI "SUPER DUPER HAPPY SEPTEMBER" 2014 : SHAKLEE COLLAGEN POWDER

Jika anda penggemar kepada produk kecantikan, inilah masanya untuk anda rebut peluang Promosi September dengan Shaklee Collagen Powder

Bagi yang telah mengamalkannya, Ani tahu pasti anda tidak akan lepaskan peluang yang terbentang di depan mata 

Kecantikan dari hujung rambut hingga ke hujung kaki dengan Shaklee Collagen Powder.


Lagi bertambah hebat dengan Promosi beli 6 dapat 7 :)



Shaklee Collagen Powder



Keriangan Berganda dengan Shaklee Collagen Powder


Seronok berbicara berkenaan Shaklee Collagen Powder ini adalah kerana kesannya yang membuatkan ramai yang tersenyum.

Satu-satunya collagen yang mengandungi 4000mg proprietary red snapper scale . Kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen diesktrak dari sisik ikan merah.

Nyatanya, apa yang anda akan dapat apabila menggunakan Shaklee Collagen Powder adalah:


  • Kulit lebih anjal, lembap dan cantik
  • Pengecilan pada liang-liang pori, kedutan dan garis-garis halus
  • Kulit lebih putih dan licin 
  • Kuku jadi kuat
  • Rambut tumbuh dengan sihat dan bersinar
  • Penganjalan pada payudara
  • Meningkatkan pergerakan dengan lebih cergas

Sebab paling tidak boleh dilepaskan adalah kerana perubahan akan nampak selepas 7 hari penggunaan. Berseri, cantik, nyata jelita.

Masih bersekolah lagi?


Pengalaman sendiri memang seronok untuk di kongsi. Pertanyaan di atas berlaku pada Ani. Jika anda dapat pertanyaan begitu, apa yang anda rasa?

Kenapa pertanyaan sebegitu keluar? Perubahan ketara apakah yang telah berlaku selepas mengambil Shaklee Collagen Powder?

1. Wrinkle mata Ani yang berkurangan
2. Pipi jadi lantun .  keluar statement adik "Kenapa pipi aku tak macam kau? " Eh!!! hehe 
3. Rambut tumbuh dengan jayanya dan sihat 
4. Tumit kaki jadi licin, 


Promosi Shaklee Collagen Powder beli 6 dapat 7 yang perlu anda rebut!!


  • Penyerapan yang unggul dengan jisim molekul serendah 1000 dalton
  • Kesannya yang membuatkan kulit anda lebih sihat dan awet muda
  • Penjimatan yang berganda dengan percuma 1 kotak Shaklee Collagen Powder
  • Keahlian Shaklee percuma dengan promosi beli 6 dapat 7 Shaklee Collagen Powder
  • Dapat cash rebate pertengahan bulan Oktober 2014 (Beli dan dapat duit? Eh! :) )

Sememangnya, ini adalah benar.


Berminat dengan Shaklee Collagen Powder?


 Pesan Sekarang

atau


sms/whatsapp : 014-7222642
Shaklee ID : 1073895
pm di fb : Ani Haryani @ Luvsupplements
fb @ Instagram : Luvsupplements

 "Keriangan berShaklee di kongsi bersama "



Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…