Tuesday, 11 November 2014

Berat Turun Riuh Sekampung

Senang rasa hati bila berat badan turun

Automatik, senyum sampai ke telingalah!~~ ngee :D

Harus! Berat Turun Perlu Dicerita! Kan! :D


Begitulah yang terjadi pada customer Ani. Kisahnya, dia seorang yang tidak yakin pada diri. Dengan rasa rendah diri, asyik di jadikan bahan ejekan orang, rasa down dia sangat dalam. Sehinggalah , dia berjumpa dengan Set Kurus Shaklee. 

Sedikit sedikit Ani follow up nampak perubahan. Customer yang sangat patuh dengan apa yang Ani beri. 

Sekarang, dia lebih ceria dan dan dan habis di ulang-ulang kepada orang sekeliling berat badannya turun.! hehe


Testimoni Luvsupplements : Set Kurus Ekonomi

Dia baru ambil 1 Set Kurus Ekonomi. :D 
Pengambilan supplement dan tips yang Ani berikan kepada customer Ani :D

Fail Testimoni Luvsupplements : Set Kurus Shaklee!


Testimoni Luvsupplements : Set Kurus Shaklee

Testimoni Luvsupplements : Set Kurus Shaklee

Testimoni Luvsupplements : Set Kurus Shaklee

Testimoni Luvsupplements : Set Kurus Shaklee

Kesilapan Dalam Berdiet


Antara tips kesilapan berdiet adalah :

  • Skip makan 
Tak Makan! Bila tak makan, mana nak dapat tenaga? Bila skip tu yang jadi bertambah makan dengan jayanya

  • Tak Ambil Breakfast
" Pagi takde moodlah nak makan". Kakak manis, abang handsome tak boleh la macam tu sebab melambatkan sarapan memprogramkan tubuh kita untuk menyiimpan lemak seterusnya  larut melalui metabolisme. Oh tak boleh!!

  • Lepas makan sandar
Ini petua Ani yang Ani kongsi untuk semua. Sebab bila kita lepas makan, lepastu kita bersandar, sangat selesa posisi tersebut, dalam masa yang sama waktu  hujan lebat . Istighfar panjang-panjang.  dari sandar terus baring lalu terus di buai mimpi .Ani buat sendiri, elakkanlah dari sandar lepas makan.


Set Kurus Shaklee

 Set Kurus Shaklee Lengkap


Pilih yang selamat dari supplement yang betul dan di yakini 


Lebih Jimat Jika Anda menjadi Ahli Shaklee

Jadi Ahli Shaklee


Pembelian Sekarang


Pesan Sekarang


atau


Saya consultant Anda untuk Set Kurus mengikut ekonomi Anda.

sms/whatsapp : 014-7222642
Shaklee ID : 1073895
pm di fb : Ani Haryani @ Luvsupplements
fb @ Instagram : Luvsupplements


"keriangan berShaklee di kongsi bersama" 

8 comments:

  1. banyak testimoni yang positif...pasti ani puas hati kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. suka tengok bila dowg dah kurus. senyuman dan keyakinan diri makin bertambah :D

      Delete
  2. syukur dan bangga bila ada dapat turun itu buat lebih semangat nak lagi kurus tu

    ReplyDelete
  3. syukurlah kalau ada yang boleh menurunkan berat badan dengan berkesan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, syukur . gembira dikongsi bersama :D

      Delete
  4. lepas makan bersandar
    lepas tu baring
    antara cara untuk menambah berat badan
    haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan! Jangan di cuba-cuba nanti nak buat lagi hehe

      Delete

Penjimatan Pembelian Vivix Bulan 12/2017

Bulan 12 ni promo Vivix Tapi bagaimana penjimatan pembelian Vivix boleh berlaku? Begini caranya :) Penjimatan Pembelian Vivix ...