Skip to main content

Berjaya Hamil Dengan Pengambilan Set Kesuburan Shaklee


Setiap pasangan yang ingin berkahwin pasti mendambakan zuriat bagi menceriakan rumah tangga.

Zuriat pengikat kasih keluarga kedua belah pihak

Tetapi bagaimana jika belum dikurniakan lagi?

Jangan berhenti berusaha, sentiasa berdoa. Berikhtiar dan Yang Maha Memberi adalah Dia 

Hamil Dengan Set Kesuburan Shaklee

Ibu Hamil


Set Kesuburan Shaklee mengandungi multivitamin dan multimineral yang diperlukan bagi tubuh. Mengikut Harvard Medical School, tahap kesuburan boleh ditingkatkan dengan pengambilan multivitamin dan multimineral.

Bagaimana Set Kesuburan Shaklee Boleh Membantu?


  • Mengimbangi hormon wanita
  • Tingkatkan kiraan sperma
  • Memanjangkan hayat sperma
  • Tingkatkan motiliti sperma dan menghalang sperma dari bergumpal
  • Tambahkan hormon estrogen bagi Isteri dan testosterone bagi suami

Pandangan Dr Hamid Arshad Bagi Mereka Yang Menginginkan Zuriat


"Nasihat untuk mereka yang berusaha untuk dapat zuriat. Selepas buat ujian-ujian kesuburan untuk kedua suami isteri dan selepas buat pembedahan untuk buang cyst/fibroid atau lain-lain, tumpukan masa untuk berdoa, berusaha kuruskan berat badan dengan dieting, buat exercise 30 minit setiap hari, makan supplemen-supplemen multivitamin, Vit E C folic, tenangkan jiwa dan emosi. Jangan tergesa-gesa nak buat itu dan ini. Setiap rawatan perlu 3 hingga 6 bulan untuk melihat keberkesanan.


Dr Hamid Arshad : Set Kesuburan



Set Kesuburan Shaklee


Set Kesuburan Shaklee


SET KESUBURAN SUAMI : VITAMIN E & ZINC COMPLEX

  • Vitamin E
Ia melancarkan peredaran pembuluh darah. Membantu meningkatkan keinginan seksual dan membantu membentuk sel sperma yang sihat

  • Zinc
Membantu mengembalikan keseimbangan hormon lelaki. Membantu pembentukan hormon testoterone dan membantu mengekalkan jumlah air mani


SET KESUBURAN ISTERI : ESP & GLA

  • ESP

Protein bukan GMO yang lengkap dengan semua Asid Amino perlu. ESP membantu membentuk tisu rahim yang sihat. Ia membantu memastikan sel ovum yang sihat dan meningkatkan peluang persenyawaan. ESP makanan tambahan dalam memastikan sel di dalam badan sihat dan sempurna.

  • GLA
Membantu dalam mengembalikan keseimbangan hormon wanita.Baik untuk meningkatkan kesuburan isteri, Membantu untuk sperma lebih lama di dalam tiub fallopio dan meningkatkan peluang untuk persenyawaan berlaku.Ia membantu menghasilkan cecair serviks yang subur dan berkualiti.


Berminat dengan rangkaian produk Shaklee?

Lebih Jimat Jika Anda menjadi Ahli Shaklee


Jadi Ahli Shaklee


Pesan & Beli Sekarang!


Pesan Sekarang


atau


sms/whatsapp : 014-7222642
Shaklee ID : 1073895
pm di fb : Ani Haryani @ Luvsupplements
fb @ Instagram : Luvsupplements


"keriangan berShaklee di kongsi bersama"




Comments

  1. terima kasih shaklee tapi family ak boleh gunakan ini... semua nya kemain laju jer beranak pinak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh Abang Bear. mesti meriah keluarga :D

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…