KENAPA MALAS DAN BUNTU??

Assalamualaikum, 

Sebenarnya tajuk di atas adalah di sebabkan kepala ani dah terantuk, baru tersedar benjol yang besar dah ada di atas dahi!

Kadang-kadang kan kita nak sesuatu, tapi tak taw kenapa ntah
Kenapa? Kenapa dan Kenapa??
Memula nak buat pastu kejap lagi la, nanti-nantilah buat! (Tangguh)


Sebab apa tangguh? 
Sebab MATLAMAT tak specific!


Banyak Alasan dan berada di zon selesa! 

Sangatlah teramatlah betul.

Ibarat pelajar yang inginkan 10A, bila tiada matlamat specific, 
beginilah jawapannya,

S : Nak berapa A?
J :  Banyak BAnyak BAnyak!!

S : Banyak tu berapa?
J : Berapa-berapa jelah.

Adeh, Boleh ketuk kepala sekarang!!


Ani sedar hidup perlukan kekuatan. Hidup juga perlukan semangat. Ujian yang datang pada setiap insan adalah tidak sama. Hargai setiap insan yang hadir dalam hidup kita.

Ani percaya dengan kekuatan diri. Ani percaya pada semangat diri. Perlukan sokongan. Biar jatuh berkali-kali, bangkit beribu kali.
Jadikan setiap masalah yang hadir sekecil tapak tangan. Fokus kepada penyelesaian.

Dalam Shaklee, ani sangat beruntung dapat group yang terbaik! Ani seronok dengan mereka. Kepala ani asyik teringat-teringat apa yang captain tulis kat wall fb nya.

SUKA.MINAT.CINTA
Ani ulang-ulang-ulang dalam minda.

SUKA.MINAT.CINTA!!
SUKA.MINAT.CINTA.!!!!

sampai Ani puas hati hehe

ani relatekan pula pada perkataan yang ani selalu sebut
BALUN & REDAH.

Kejayaan itu tak mudah tapi bila dah capai itu manisnya.
Berusahalah Ani, berusahalah kalian!
Gapai matlamat anda. Gapai apa yang anda mahukan!





Sungguh, dah rasa jatuh cinta dengan Shaklee!
Buatla sehingga berjaya.
Buat hingga capai matlamat!

Nak jatuh cinta jugak dengan Shaklee?

Hubungi sms/whatsapp: 014-7222642
Shaklee ID : 1073895
pm fb : Ani Haryani /Luvsupplements
like : Luvsupplements
Instagram : Luvsupplements
website : www.luvsupplements.blogspot.com


BANGKIT! ACHIEVE YOUR DREAM!!



Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid