Monday, 26 January 2015

Cara Pantas Hilangkan Parut Di Muka

Siapa kenal Ani dari kecil

Pasti taw Ani punya parut dimuka masa kecil

Main basikal waktu hujan dan tayar botak

Memang terbaik! Muka seret kat jalan tar weyhh

Nampak isi putih bila balik rumah

Gambar takde tak dapat nak tunjuk

" Sayangnya Muka" Yelah sebab berparut :(


Masa tu tak payah cakap, cikgu, mak cik kantin semua tegur!

Paling banyak kata pasal muka lah kan, bila besar bagaimana , begitu begini..

Bukan kecik parutnya, besar taw kat pipi. Orang nampak macam bentuk peta. Hasil daripada terseret muka kat jalan tar . huhu

Dah serupa budak nakal hehe


Mak Ani Tenyeh Muka Dengan Kulit Pisang Setiap Hari


Disebabkan anak bertuah ni Amin, mak Ani tenyeh muka Ani dengan kulit pisang setiap hari

Setiap hari taw! Bukan sebulan , berbulan-bulan

Bila tenyeh kulit pisang setiap hari, of course ada yang makan pisang

Mangsanya adalah Abah Ani yang memang suka makan buah-buahan

Kulit pisang mampu membantu dalam menghilangkan parut ye tapi bukan di sapu sekali sahaja, no no no tapi mengambil masa berbulan-bulan!

Seriously!

Hilangkan Parut Dalam Masa Sebulan!


Mestilah lagi BEST bila dapat hilangkan parut dalam masa sebulan!!!

Ani pernah rasa ditenyeh-tenyeh muka semata nak hilangkan parut, alangkah jenuh la hai!

Ni ada yang dah hilang parut dalam masa sebulan!

Suka tak suka? Of course suka gila dan suka sangat 

Video dan pengakuannya di sini : Hilang Parut


Kakak Cantik Ambil :


Rasa tak confident sebab parut, tak payah lagi tunggu, sedih je.Tak Nak! Ikhtiar dengan LuvHaryani In sha Allah :)

Penting, tak payah tenyeh kulit pisang dekat muka setiap hari. Seriously! Ianya sangat menjenuhkan!

Jom Cantik, Jom Dapatkan Keyakinan Anda Kembali :D


Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
Facebook : Ani Haryani @ LuvHaryani
Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895


"Kesihatan & Kecantikan Milik Anda"




4 comments:

  1. ohhhh nak cerita produk rupanya... ingatkan nak cerita pasal parut tu... nice info... thanks sharing

    ReplyDelete
  2. ingat nak beli pisang jugak esuk rupa nya produk hehee
    singgah follow #46

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh jugak pisang untuk ilangkan parut.

      terima kasih :D

      Delete

Vivix Membantu Untuk Dapatkan Kulit Cantik

Sebelum kita pergi ke Vivix untuk kulit cantik Saya jumpa fakta ini Membuatkan saya tersenyum~ngee Apa Benar Fakta Ini? ...