Sunday, 11 January 2015

Kaki Berbau, Tahan Nafas

Pernah berhadapan dengan situasi begini?

Sama ada mengalaminya sendiri mahupun kawasan sekeliling yang mengalami masalah ini

Tentu perasaannya sangat tidak selesa!

Kan!

Kaki Berbau


Ikhtiar Kepada Kaki Berbau


Ini kisah sebenar, boleh kira sebagai testimoni tak? ~ngee

Dia mengalami masalah kaki berbau, jadi Ani cadang kan kepadanya untuk ambil Alfalfa dan Herbal Blend Cream.

Kebiasaannya bila dah rapat, kita akan main tegur je kan? hehe 

Tapi penting teguran yang tidak menjatuhkan, berlindung dan berhemah

Sebenarnya, masa tu memang tiada niat lain melainkan ingin membantu.

Allah tahu kan niat kita? :D (nak elak rasa bersalah lepas tu hehe)

Tapi betul! Allah sangat tahu niat kita!

Dia pakai OK! :D


Mula-mula dia ambil Herbal Blend Cream yang RM27.50 superb tu.

Ani faham, mula-mula kita nak pakai sesuatu yang baru pasti ada rasa macam ok tak? ok tak?

Jawapannya selepas pakai

2 Hari Kemudian, OK sangat!

Dia siap tanya lagi : Kaki aku ada bau tak?

Ani jawab : Takde (ani rasa takde)

Katanya: ada lagi sebenarnya tapi tak kuat (yelah baru 2 hari guna.. Alhamdulillah )

Dia sapu setiap malam kakinya, Bila takde buat apa-apa , duduk saja-saja pun dia sapu :)


Herbal Blend Cream

Inilah multipurpose cream yang dia pakai

Kelebihan Herbal Blend Cream


Amatlah bagus dicadangkan kepada mereka yang mempunyai masalah ini :

  • Ruam
  • Parut
  • Tumit Pecah
  • Lemak Berlebihan
  • Kulit Kering
  • Eczema
  • Gigitan Nyamuk
  • Gatal-Gatal
  • Kulit Terbakar (serious, kena air panas, terkena iron. Letak banyak-banyak Herbal Blend Cream kemudian biarkan, esok tengok :D ) 
    p/s : tanyalah : Ani ni macam tahu je hehehe 
  • Kaki Berbau (warga LuvHaryani yang merasainya)
  • Ada jerawat macam nak tumbuh tak tumbuh, letak je Herbal Blend Cream, In sha Allah dengan izin Allah, tak tumbuhlah dia :)

Herbal Blend Cream bersifat dingin. ekstrak herba semulajadi, tak berminyak, mudah resap, berkesan paling penting ia selamat dan halal :)

Kemudian, Alfalfa


Alfalfa pula Ani memang suggest untuk dia bertindak sebagai detox kan badan. Buang segala toksin yang ada dalam badan. Biar semua berjalan dengan lancar. Bila proses dalaman lancar, badan rasa selesa dan sedap

Alfalfa Complex

Alfalfa ni ada dua. Satu besar, Satu kecil. Ikut dan la pilih yang mana satu, nak besar atau kecik. Dia pilih besar. Jimat! Tahan berbulan-bulan-bulan hehe

Kelebihan Alfalfa


  • Detox .Membuang toksin dalam badan
  • Membantu dalam menangani masalah pencernaan
  • Membantu mengawal kolestrol dalam darah
  • Membantu mengurangkan risiko sakit jantung dan strok
  • Membantu dalam masalah sembelit
  • Membantu dalam masalah penghadaman
  • Memperbanyakkan susu ibu.(milk booster)
  • Bertindak sebagai kacip fatimah bagi isteri
  • Meningkatkan stamina bagi lelaki

Jangan biarkan masalah ini membelenggu anda.Ikhtiar bagi menangani kaki berbau. 


LuvHaryani
sms/whatsapp : 014-7222642
Facebook : Ani Haryani @ LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895


"Kesihatan & Kecantikan Milik Anda"

2 comments:

  1. terima kasih atas info produk tu... tapi saya nak komen pasal teguran tu... zaman sekarang walaupun tak perlu face to face untuk menegur tapi sebelum menegur kita mintak izin dulu... kira bersopan lah... orang melayu ni cemana pun caranya dia cepat tersinggung... walaupun melalui sms

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul. Setuju! Tapi Ani tak seganas direct je hehe tak, berlapik, berlindung dan tempat yang sesuai in sha Allah :D

      Delete

Vivix Membantu Untuk Dapatkan Kulit Cantik

Sebelum kita pergi ke Vivix untuk kulit cantik Saya jumpa fakta ini Membuatkan saya tersenyum~ngee Apa Benar Fakta Ini? ...