Skip to main content

3 Cara Hilangkan Jeragat Dengan Vitamin Semulajadi & Selamat

Satu yang perlu tahu, jeragat adalah masalah kulit paling dalam

Jika di biar, makin lama makin timbul.

Rasa ketidakselesaan pasti muncul

Jeragat


Jeragat


Korang Tau Tak? Menurut Persatuan Dermatologi Amerika Syarikat (AAD), freckles atau jeragat adalah salah satu tanda kerosakan pada kulit

Antara punca terjadinya jeragat adalah hormon estrogen menurun lagi-lagi mereka yang telah berusia 40 tahun ke atas, kerosakan kulit pada usia muda lagi, salah produk, kulit nipis, apabila terkena cahaya matahari kulit rasa pedih dan sebenarnya ia menandakan kerosakan kulit. Malah, diet juga memainkan peranan. Diet tidak seimbang. Bagaimana kulit nak dapatkan nutrisi secukupnya?

3 Cara Hilangkan Jeragat Dengan Vitamin Semulajadi & Selamat


  • Shaklee Collagen Powder : Menganjalkan & Menegangkan Kulit

Shaklee Collagen Powder Menganjalkan & Menegangkan Kulit


Kebiasaannya, apabila umur 40 tahun ke atas, hormon estrogen memang sangat menurun. Bila hormon estrogen menurun, kolagen takde, makanya kena ambil dari luar. Tambah collagen untuk menegangkan kulit.

  • Vivix : Menahan & Merawat Sel

Vivix Menahan & Merawat Sel


Kulit kita ada sel taw. Antioksidan tinggi membantu menghalang kerosakan sel dan merawat kerosakan. Sel yang tidak sihat diganti dengan sel yang baru dan bukannya sel yang rosak. Vivix antioksidan yang paling tinggi.

  • Spot Whitening Treatment : Cerahkan Tompok Dari Luar

Spot Whitening Treatment Hilangkan Jeragat

Baiki kesan-kesan matahari dan jeragat kulit dengan cepat. Mencerahkan, melindungi & menghilangkan radang kulit. Bestnya terkandung Vitamin C untuk beri kecerahan untuk kulit wajah lebih halus

Testimoni Hilang Jeragat Dengan Shaklee



Semoga Bermanfaat! :)


Anda Berminat Dengan Set Jeragat Shaklee?


Klik Di Sini Untuk Pesan Sekarang

ATAU

Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda


Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amatlah dialukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…