Skip to main content

Apa Maksud Vivix Telah Di Patenkan?

Bagi yang memang mengambil supplement Shaklee, pasti tidak asing dengan Vivix

Ramai sukakannya kerana kebaikannya

Jangan tak tahu, Vivix telah dipatenkan taw!

Apa Maksud Vivix Telah Di Patenkan?


Vivix Di Patenkan

Salah satu kepada Vivix telah dipatenkan adalah takde mana-mana company yang boleh ambil ramuan Vivix melainkan Shaklee. Hak milik kekal Shaklee

Apa Yang Telah Di Patenkan?


  • Proses Cold Filling Extraction
Cold Extraction bermaksud buah-buahan yang digunakan di dalam Vivix di press untuk mengeluarkan patinya dengan suhu yang rendah

Ada proses yang menggunakan air panas atau suhu panas, proses sebegini boleh menurunkan kualiti produk walaupun hasilnya mungkin lebih

  • Gabungan Polifenol
Untuk beri kesan maksimum, Vivix bukan hanya ada Resveratrol tetapi mempunyai juga gabungan Polifenol. Umpama kita menelan Anggur Muscadine sebiji 

  • Semulajadi, tanpa pengawet dan stabil
Jika kita letak Vivix atas meja. Vivix tak meruap. Andai letak dalam freezer, Vivix tidak membeku. Dan tindakan itu bukanlah dengan bantuan bahan-bahan kimia. Tidak! Vivix daripada bahan semulajadi.

  • Vivix 10x lebih berkuasa
Vivix dipatentkan sebagai cecair yang mengandungi Antioksidan,Resveratrol dan Polyphenol yang tinggi sehingga 10 x ganda lebih berkuasa. Tiada lagi produk anti aging yang mempunyai kuasa 10 kali ganda antioksidan melainkan Vivix

  • Kandungan asas kepada Vivix adalah Anggur Muscadine
Anggur Muscadine bukan anggur biasa taw. Besarnya sebesar bola golf, mampu pertahankan diri sendiri dan kulat dan kerosakan taw. Hanya Vivix yang mendapat patent Anggur Muscadine sebagai kandungan utama

Bestnya Anggur Muscadine adalah ia mempunyai kandungan Resveratrol yang tinggi dan mampu melawan radikal bebas walaupun hidup liar dan berada di kawasan yang agak lembap

Vivix hanya 1 sudu teh setiap hari.

Kebaikan Vivix Melalui Kajian Secara Saintifik


4 Bahan Utama Ramuan Vivix



Kebaikan Vivix Melalui Kajian Secara Saintifik

Video Tentang Vivix




Semoga Bermanfaat! :)


Anda Berminat Dengan Vivix Shaklee?


Klik Di Sini Untuk Pesan Sekarang

ATAU

Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amatlah dialukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"


Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…