Shaklee Collagen Powder Terbukti Berkesan

Dan sebenarnya, sebelum ni ani pernah try Shaklee Collagen Powder ni, tapi yelah, mungkin masa tu dalam badan zigzag zigzag kan, makanya bila ani pakai untuk yang baru ni, ani rasa cepatnya perubahan. Alhamdulillah.

Benarlah, nak ambil vitamin apa pun tujuannya, detox dulu bersihkan dalaman, jadi lebih senang vitamin @ makanan tambahan masuk ke dalam badan untuk menjalankan tugasnya bagi penyerapan terbaik.

Ani & Shaklee Collagen Powder

Shaklee Collagen Powder

Seriously, ani nampak kulit muka ani makin baik, makin baik. Alhamdulillah. Tak susah nak tengok bila ahli keluarga tegur sunburn ani tak teruk, cepat eloknya, pipi ani nampak sangat perubahan.Alhamdulillah

Istimewa Collagen ni molekulnya 1000 dalton beri penyerapan unggul. Sumber kolagen premium tahan lasak dan beri RSS 4000mg kolagen.

Badan kita akan kehilangan kolagen 1000-4000 mg sehari taw. Maka, ambil lagi banyak mg kolagen, waste of your body lah!

Shaklee Collagen Powder cukup-cukup untuk keperluan badan seharian.

Kebaikan Collagen Shaklee


Kebaikan Shaklee Collagen Powder

Bahan & Fungsi Di Dalam Shaklee Collagen Powder


  • Kolagen dari sisik ikan merah
Sumber kolagen premium (kurang pencemaran) dan kadar penyerapan yang tinggi

  • Ekstrak biji Camellia Japonica
Anti-oksidan semulajadi (mengurangkan radikal bebas)

  • Ekstrak Pfaffia
Membantu pembentukan kolagen dan menjadikan kulit lembut, lembap dan licin

  • Elastin dari kolagen ikan
Mengekalkan keanjalan, ketegangan dan tahap elastin kulit

  • Vitamin C & Vitamin B
Menggalakkan penghasilan kolagen, menentang radikal bebas dan membantu metabolisme

  • Ekstrak kekerang
Membekalkan pelincir kepada sendi-sendi dan melegakan ketidakselesaan mata

  • Lactobacillus acidophilus
Mengimbangi mikroflora usus dan membantu membina semula sistem usus yang sihat

Testimoni Shaklee Collagen Powder


Testimoni Shaklee Collagen Powder

Semoga Bermanfaat! :)


Anda Berminat Dengan Shaklee Collagen Powder?


Klik Di Sini Untuk Pesan Sekarang

ATAU

Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amatlah dialukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid