Buah-Buahan & Sayuran Kini Banyak Terjejas Akibat Bahan Kimia?

Kita sering terdedah dengan pencemaran alam sekitar dan radikal bebas yang menjejaskan kesihatan

Badan kita memerlukan dos yang lebih tinggi bagi sesetengah nutrient. Hakikatnya, nutrient hanya boleh didapati dari pemakanan

Buah-buahan dan sayuran mungkin terjejas dan tercemar akibat racun serangga atau bahan kimia lain

Benarkah?

Buahan & Sayuran Kini Banyak Terjejas Akibat Bahan Kimia?
Ani percaya tentang ni. Masih segar lagi dalam ingatan, pak cik dekat Pasar Tani cakap berapa banyak kali sayur-sayuran ini di racun supaya ianya beri tampak segar. Sayur yang segar selalunya menarik perhatian ramai orang untuk membeli.

Katanya, memilih sayur segar sangat pun bahaya. Belum lagi yang masak mengambil masa yang terlalu lama, jadinya dah makan fizikal je, di mana nutrientnya? Tak naklah begitu.

Buah pula ada yang disuntik. Tembikai merah cantik ada yang disuntik. Untuk kita, pasti kita memilih yang tampak cantik segar walhal dah disuntik dengan bahan kimia.Hakikatnya sekarang begitulah. Zaman dulu dan sekarang sangatlah berbeza. Kita ambil buahan dan sayuran untuk mendapatkan nutrient di dalamnya. Tetapi, dengan semburan racun seranggga, bahan kimia dan yang lain-lain sekarang, bukanlah sesuatu yang mencukupi. Pengambilan vitamin sangat penting.

Pengambilan vitamin setiap hari membantu memberikan nutrient yang tiada atau hilang pada tubuh.

Pilihan Ani Vitamin Semulajadi : Shaklee


Kesihatan adalah tenaga, kecergasan dan kesejahteraan. Orang yang sihat kita nampak dia bertenaga dan mudah melakukan aktiviti sehariannya.

Ani memilih vitamin semulajadi yang ani tahu ianya baik untuk ani ambil dalam masa jangka masa pendek juga jangka masa panjang

Ani pilih vitamin semulajadi

Perbezaan Produk Shaklee


  • Sentiasa Selamat
Keselamatan adalah amat penting di Shaklee dan standard nya tinggi, Shaklee menjalankan lebih 350 ujian pada setiap ramuan baru untuk mengesan bahan pencemaran berbahaya. Shaklee menjalankan lebih daripada 80,000 ujian kualiti setahun bagi memastikan ketulenan sebenar dan kelebihan potensi

  • Sentiasa Berkesan
Shaklee sangat bertanggungjawab dalam memberikan produk yang berkesan. Ia terbukti berkesan daripada pemilihan bahan-bahan semulajadi yang paling halus dan tulen. Kajian yang dijalankan juga menunjukkan mereka yang mengambil supplement Shaklee lebih daripada 20 tahun mempunyai kesihatan yang lebih baik.

  • Sentiasa Mesra Alam
Selama lebih 50 tahun, Shaklee telah meneraju dalam pergerakan alam sekitar sehingga menjadi syarikat pertama di dunia yang diiktiraf sebagai Climate Neutral bagi mengimbangi gas rumah hijau. Shaklee bertanggungjawab dalam mencipta produk yang benar-benar selamat untuk diri, rumah juga bumi.

Semoga Bermanfaat! :)


Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amatlah dialukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Comments

Popular Posts