Skip to main content

CoQ Health

Assalamualaikum :) 


Seperti mana yang diketahui dekat fb Luvsupplements ani promote ni :
Baik :) Set Jantung ^-^

Tapi macam tak manis ani straight untuk discuss perihal Set Jantung tanpa membicarakan CoQ Health dulu .
Jadi (senyum ) hari ini tentang (tentang tu ikut cara ani cakap hehe (senyum lagi :)) ) 

CoQ HEALTH PLUS


Terus kita bincang CoQ Health Plus :)


Apakah itu CoQ Health Plus ( CoQ10) ?

CoQ Health Plus atau Coenzyme Q10 ialah nutrein larut lemak semulajadi yang terdapat di dalam setiap sel.

CoQ 10 BAIK UNTUK KESIHATAN JANTUNG !! 

Selain daripada nutrein lemak semulajadi yang terdapat dalam sel , ia juga bertanggungjawab dalam menghasilkan tenaga dan antioksida semulajadi ^-^.

Apa yang ada dalam CoQ HEalth Plus Shaklee ni? 

Meh tengok sama-sama ;)


Seperti mana kita ketahui Vitamin E sifatnya antioksidan. :)
Makanya, apabila CoQ10 bergabung dengan Vitamin E ia membantu memberikan perlindungan sempurna kepada sel badan kita :)


Bagaimana Ani?

Dengan menjaga kesihatan arteri dan mengurangkan pengoksidaan. 


Jadi teh hijau pula bagaimana? :)
Teh hijau pula  membantu menyokong kesihatan jantung, lapisan tisu dan juga kapilari darah. Ianya menghalang pengumpulan darah dan sekaligus membantu pengaliran darah di dalam badan kita :)



Penting ke pengambilan CoQ10 ni untuk kita?
Penting :)
 Tahap Coenzyme Q10 kita akan menurun apabila meningkatnya usia kita. 

Kelebihan dan kepentingan CoQ Health Plus ialah :

  • Menyokong penghasilan tenaga bagi jantung
  • Menggalak dan melindungi arteri sihat terhadap pengoksidaan LDL
  • Meningkatkan peredaran darah
  • Meningkatkan kesuburan
  • Menjadikan kulit lebih cantik dan sihat
Bukti untuk kesuburan?

Ini buktinya :)
CoQ Health Plus membantu meningkatkan kesuburan :)


Siapa lagi yang patut mengambil CoQ 10 ni Ani?
  • Individu yang kekurangan CoQ10
  • Pesakit darah tinggi
  • Pesakit jantung
  • Kulit tidak rata, kulit kusam
  • Pesakit Migrain
  • Pesakit Parkinson
Keratan akhbar semasa CoQ10 dilancarkan :)



Berminat?
sms/whatsapp Ani 0147222642 untuk pertanyaan lanjut :)

Terima Kasih :)

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…