Thursday, 12 December 2013

CoQ Health

Assalamualaikum :) 


Seperti mana yang diketahui dekat fb Luvsupplements ani promote ni :
Baik :) Set Jantung ^-^

Tapi macam tak manis ani straight untuk discuss perihal Set Jantung tanpa membicarakan CoQ Health dulu .
Jadi (senyum ) hari ini tentang (tentang tu ikut cara ani cakap hehe (senyum lagi :)) ) 

CoQ HEALTH PLUS


Terus kita bincang CoQ Health Plus :)


Apakah itu CoQ Health Plus ( CoQ10) ?

CoQ Health Plus atau Coenzyme Q10 ialah nutrein larut lemak semulajadi yang terdapat di dalam setiap sel.

CoQ 10 BAIK UNTUK KESIHATAN JANTUNG !! 

Selain daripada nutrein lemak semulajadi yang terdapat dalam sel , ia juga bertanggungjawab dalam menghasilkan tenaga dan antioksida semulajadi ^-^.

Apa yang ada dalam CoQ HEalth Plus Shaklee ni? 

Meh tengok sama-sama ;)


Seperti mana kita ketahui Vitamin E sifatnya antioksidan. :)
Makanya, apabila CoQ10 bergabung dengan Vitamin E ia membantu memberikan perlindungan sempurna kepada sel badan kita :)


Bagaimana Ani?

Dengan menjaga kesihatan arteri dan mengurangkan pengoksidaan. 


Jadi teh hijau pula bagaimana? :)
Teh hijau pula  membantu menyokong kesihatan jantung, lapisan tisu dan juga kapilari darah. Ianya menghalang pengumpulan darah dan sekaligus membantu pengaliran darah di dalam badan kita :)



Penting ke pengambilan CoQ10 ni untuk kita?
Penting :)
 Tahap Coenzyme Q10 kita akan menurun apabila meningkatnya usia kita. 

Kelebihan dan kepentingan CoQ Health Plus ialah :

  • Menyokong penghasilan tenaga bagi jantung
  • Menggalak dan melindungi arteri sihat terhadap pengoksidaan LDL
  • Meningkatkan peredaran darah
  • Meningkatkan kesuburan
  • Menjadikan kulit lebih cantik dan sihat
Bukti untuk kesuburan?

Ini buktinya :)
CoQ Health Plus membantu meningkatkan kesuburan :)


Siapa lagi yang patut mengambil CoQ 10 ni Ani?
  • Individu yang kekurangan CoQ10
  • Pesakit darah tinggi
  • Pesakit jantung
  • Kulit tidak rata, kulit kusam
  • Pesakit Migrain
  • Pesakit Parkinson
Keratan akhbar semasa CoQ10 dilancarkan :)



Berminat?
sms/whatsapp Ani 0147222642 untuk pertanyaan lanjut :)

Terima Kasih :)

No comments:

Post a Comment

Penjimatan Pembelian Vivix Bulan 12/2017

Bulan 12 ni promo Vivix Tapi bagaimana penjimatan pembelian Vivix boleh berlaku? Begini caranya :) Penjimatan Pembelian Vivix ...