Omega Guard Shaklee

Assalamualaikum

Sejujurnya hari ini perihal Omega Guard :)


Bulan ini Shaklee membuat promosi Omega Guard beli 6 percuma 1 untuk ahli-ahlinya


Bestkan kalau jadi ahli? 

Balik kepada topik. Kenapa pilih topik ini? 
Kerana Ani sendiri telah jatuh cinta dengan Omega Guard Shaklee.
Rasa minggu ni kat facebook sendiri dan Luvsupplements memang cek nak habaq benda ni :)

Omega Guard mengandungi minyak ikan. Perlu diketahui dan di terangkan di sini minyak ikan is the best. 
Satu hidangan Omega Guard menyediakan 1000mg asid lemak omega 3 termasuk DHA dan EPA.

Apa itu DHA? 
DHA singkatan bagi Asid Dokosaheksanoik
Secara ringkas DHA untuk perkembangan otak dan fungsi otak :)

EPA pula?
EPA pula merujuk kepada Asid Eikosapentanoik
Simple EPA pula bagi menyihatkan jantung dan sendi

Tengok hari ni saya borong.. Banyak tak? Untuk pelanggan kesayangan Luvsupplements

Kenapa beli banyak ni? Sebab Omega Guard sesuai untuk keluarga dari kanak-kanak umur 1 tahun ke atas, suami isteri, ibu mengandung juga mak ayah. Best kan?

Mari tengok kebaikan satu persatu (:

    • Kanak-kanak : Meningkatkan kecerdasan otak
    • Ibu Mengandung : Meningkatkan kecerdasan anak dalam kandungan
    • Orang yang nak kurus : Meningkatkan kepekaan insulin dalam badan, mengurangkan lemak tersimpan
    • Warga Emas : Mengurangkan keradangan sakit sendi
    • Tinggi Kolestrol : Mengurangkan kolestrol dalam darah
    • Pesakit Jantung : Mencairkan darah bagi pesakit jantung
Mari terus tengok Kelebihan Omega Guard :)
  • Menurunkan paras kolestrol
  • Bagus untuk merawat asma
  • Bagus untuk perkembangan otak/memori
  • Mengurangkan gout
  • Membantu tumbesaran otak bayi/janin
  • Membakar dan mencairkan lemak
  • Melicinkan perjalanan darah
  • Mengawal tekanan darah
  • Baik untuk sendi dan jantung
  • Membantu menguatkan imun sistem anak dan fokus anak
  • Membantu mengurangkan bengkak akibat buasir
  • Mengurangkan sakit migrain dan senggugut
  • Mengurangkan bengkak tonsil
  • Membantu pertumbuhan jantung bayi dalam rahim
  • Melembutkan vagina supaya ketika proses kelahiran bayi ianya mudah
  • Mencairkan kahak
  • Mengurangkan keradangan sakit sendi bagi warga emas
Harus diingat, apabila mengambil Omega Guard Shaklee bagi ibu mengandung dan pesakit yang bakal membuat pembedahan perlu memberitahu kepada penjual Shaklee anda. 

Sememangnya sangat berbaloi jika anda mengambil Omega Guard Shaklee kerana sebotol bukan hanya untuk anda tetapi seisi keluarga.

Mari sebarkan kegembiraan bersama Omega Guard Shaklee :)

Berminat dan maklumat lanjut, jangan segan untuk like Luvsupplements fb, sms/whatsapp 0147222642

Bila keluarga sihat, seisi keluarga gembira .. In sha Allah :)


Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid