Skip to main content

Set Penjagaan Kulit NutriWhite Shaklee Standard Produk Terkemuka


Mencari-cari satu set penjagaan kulit yang kita pakai, kita puas hati dan bahan selamat?

Ani suggest Set Penjagaan Kulit Nutriwhite Shaklee

Tak sungguh tak kata, sebab sungguh Ani suggest! :)

Set Penjagaan Kulit Nutriwhite Shaklee Standard Produk Terkemuka


Set Penjagaan Kulit Nutriwhite Shaklee
Langkah Untuk Penjagaan Kulit Nutriwhite

  • Nutriwhite Action MakeUp Remover
Nutriwhite Action Make Up Remover untuk penanggal alat solek dan tak berminyak. Kulit jadi lebih licin, lembut dan berseri.

Kandungan Tunas pokok Bic bantu untuk menghilangkan sel mati dengan lembut tanpa meninggalkan kesan manakala Aloe Vera pula bantu dalam  menyegarkan dan menenangkan kulit. 

  • Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser
Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser pencuci muka lembut dan diformulasi khas. Ani pakai tak taw bila nak habis, sebab guna sikit sangat. Agak dalam setahun baru habis hehe.

Ia bantu untuk membersihkan dan menyegarkan kulit. Rumpai Laut yang terkandung dalam Gentle Deep Foaming Cleanser membantu menghilangkan kotoran, membuang sel-sel mati dan menegangkan kulit. Alga Hijau pula menyahtoksinkan dan melembapkan kulit dan Strawberi Bengonia  mencerahkan dan mengimbangi pigmen.

Memberi kesan lembut dan menyegarkan :)

  • Nutriwhite Shooting Radiance Whitening Softener
Shooting Radiance Whitening Softener untuk tegangkan kulit, kembalikan kulit pada ph asal .Kulit berasa lebih tegang dan segar dengan Rosemary. Kudzu pula memberi kesan menegangkan dan mencerahkan ^-^V

  • Nutriwhite Daily Defense Whitening Essence
Daily Defense Whitening Essence terkandung bahan-bahan herba untuk cerahkan kulit , menghidaratkan dan melembutkan kulit.

Bahan yang terlibat adalah :
Bearberry untuk mencerahkan dan menegangkan kulit
Strawberry Bengonia pula mengimbangkan pigmen
Kacang soya untuk melembutkan dan  mengurangkan tompok-tompok hitam
Mulberi bantu mencegah daripada kerosakan kesan daripada cahaya matahari
Vitamin C aktif ditambah untuk memperbaiki kulit serta mengembalikan seri wajah, lembut dan mudah diserap oleh kulit

Best kan! :D

  • Nutriwhite Spot Whitening Treatment
Memperbaiki kesan-kesan matahari serta jeragat kulit dengan cepat. Kuasa pencerahan dari Likuoris dan Peony sangat best sebab kesan dia dalam mencerahkan, melindungi kulit serta bantu menghilangkan radang kulit

Cat Claws menengangkan kulit dan Vitamin C aktif memberi kecerahan baru untuk kulit dan kulit lebih halus

  • Nutriwhite (Daytime) Ultimate Protection Whitening Lotion
Daytime Whitening Lotion dengan SPF 15 sangat ringan dan beri kesan pelembap yang sangat best! 

Licin, kaya dengan pati botani seperti Mulberi untuk mencegah kerosakan kulit kesan dari cahaya matahari. Mountain Arnica  menghilangkan radang kulit dan bertindak sebagai pelembap untuk semua sudut. Melindungi daripada kesan cahaya matahari dan membantu membina daya ketahanan kulit terhadap kerosakan persekitaran

  • Nutriwhite Overnight Renewal Whitening Cream
Tugas Nutriwhite Overnight Renewal Whitening Cream adalah memperbaharui kulit dan mengembalikan keremajaan kulit waktu tidur.

Kandungan Linden menyihatkan serta melembapkan kulit secara mendalam.Scullcap mencerah dan menghilangkan radang kulit. Vitamin C aktif mengurangkan tompok hitam, mengembalikan keserian wajah. Jika gunakan pada waktu pagi, kulit terasa  halus dan best!

Testimoni Set Penjagaan Kulit Nutriwhite Shaklee


Testimoni Penjagaan Kulit Nutriwhite Shaklee

Testimoni Set Penjagaan Kulit Nutriwhite

Set Penjagaan Kulit Nutriwhite Shaklee berasaskan nutrient, terbukti secara klinikal serta di uji oleh Pakar Dermatologi 


Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…