Skip to main content

Rabun? Rawat Dengan Shaklee

Ada yang tanya untuk rabun atau untuk mata ada ke vitamin Shaklee?

Jawapan Ani ada. Namanya Carotomax :)

Segarkan Penglihatan Mata Dengan Carotomax


Ikhtiar Segarkan Mata Dengan Carotomax


Carotomax bukan hanya sesuai untuk rabun, tetapi ianya juga baik untuk silau mata, silau bila cahaya terang, mata berair, pening bila terlalu lama fokus kepada sesuatu, penghidap diabetis, orang yang selalu bekerja di hadapan komputer dan peminat gadget.

Carotomax tinggi dalam antioksida dan sangat membantu dalam :

  • Anti-penuaan
  • Penjagaan kesihatan mata secara keseluruhan
  • Tingkatkan penglihatan pada waktu malam dan kesihatan mata

Fungsi 6 Karatenoid Dalam Carotomax


  • Alpha Carotene & Beta Carotene
Membantu dalam menguatkan mata, mengelakkan rabun malam, menghalang degenerasi mata, memperbaiki kulit, mempercepatkan pemulihan kulit serta mengurangkan kanser usus, payudara dan prostat.

  • Lycopene
Anti oksida, anti penuaan,bantu menguatkan sistem imun badan, melindungi servik dan mengurangkan penyakit kelenjar prostat.

  • Astaxanthin
Sumber daripada mikroalga laut yang dapat melindungi kerosakan oksidasi kolestrol LDL

  • Lutein
Menyekat katarak dan Glukoma

  • Zeaxanthin
Melindungi mata, menuras cahaya gelombang biru pendek berbahaya. Mengurangkan risiko kanser payudara ovari, endormentrial dan servik.

Korang Tau Tak?


1 Biji Carotomax bersamaan :

  • 102 Biji Pisang (Beta Carotene)
  • 285 Biji Limau Gedang (Lutein & Zeaxanthin)
  • 714 Biji Aprikot (Lycopene)
  • 89 Biji Rasberi (Alpha Caratene)
  • 113 gram Ikan Salmon (Astaxanthin)


Kelebihan Carotomax Shaklee

  • Mempertingkatkan penglihatan
  • Meredakan penyakit kulit
  • Anti oksida yang tinggi untuk melawan radikal bebas
  • Melindungi lapisan luar kornea, rongga oral, usu, perut dan bahagian-bahagian lain dalam badan
  • Membantu melawan kanser
  • Menghalang infeksi dan mempertingkatkan imunisasi badan
  • Menggalakkan perkembangan normal dan sihat
  • Membantu menyihatkan sistem reproduksi dan penghasilan sperma yang sihat

Testimoni Dengan Carotomax


Testimoni Rabun Dengan Carotomax Shaklee

" Dahulu saya ada masalah rabun jauh & silau. Alhamdulillah, setelah 3 minggu mengamalkan CAROTOMAX power rabun dah tak ada. Silau pun dah turun" - Athirah

" Saya seorang rabun jauh & kulit berjeragat. Selepas botol pertama mengamalkan CAROTOMAX jarak penglihatan tanpa cermin mata bertambah baik. Jeraat pun berkurang" - Adik Pn Yati

"Tiba-tiba penglihatan abah jadi gelap gelita. Doktor cakap ada pendarahan disebabkan DIABETIS. Setelah 1 bulan, abah nampak cahaya semula. Kemudian, saya tambahkan dos. Alhamdulillah, bayang-bayang dah nampak sekarang" - Oja Shah

"My sis operate mata sebab KATARAK. Lepas operate, mata jadi sensitif pada cahaya. Sakit kepala & seriau bila nampak cahaya. Alhamdulillah, kadar penyembuhan cepat dengan CAROTOMAX" - Pn Adeena


Ingin Dapatkan Carotomax Anda Sekarang?



Klik Di Sini Untuk Pesan Sekarang

ATAU

Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda


Anda Berminat Untuk Menjadi Pengedar Shaklee?

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amat dialukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…