Skip to main content

Cara Tutup Liang Pori Dan Parut Jerawat Dengan Shaklee


Bila liang pori terbuka pasti merimaskan

Sebab liang pori buka, muka lagi berminyak, jerawat pun senang timbul

Pengakuan sebenar bagaimana wanita ini berikhtiar dengan Shaklee

Bagaimana Wanita Ini Ikhtiar Hingga Liang-Liang Pori Mengecil & Parut Jerawat Hilang


Testimoni sebenar, 

Assalamualaikum,

Saya ingin berkongsi pengalaman saya sepanjang mengamalkan Vitamin hebat Shaklee ini.

Sebelum ini saya mengambil set vitamin Shaklee untuk menghilangkan jerawat, tetapi secara tidak langsung saya sedar parut-parut jerawat saya cepat pudar dan hilang.

Ini adalah antara set vitamin yang saya ambil bagi memastikan kulit saya seimbang.


  • ESP Shaklee
  • Vitamin C
  • Vitamin E

Kombinasi antara Vitamin E + Vitamin C + ESP sangat-sangat superb hasilnya. Saya juga menggunakan Vitamin C sebagai masker pada waktu pagi dan Vitamin E sebagai masker di waktu malam.

Hasilnya setelah mengamalkan vitamin tersebut adalah :


  • Liang-liang pori di wajah saya yang besar dahulu akibat kesan jerawat kini semakin kecil dan tertutup.
  • Blackhead & Whitehead berkurang
  • Ketika saya mengenakan bedak diwajah juga kelihatan lebih rata dan flawless
  • Tak perlu belanja yang besar untuk mencari produk-produk mahal
  • Kini saya kurang ke mana2 spa untuk membuat facial, kerana kulit saya kini tidak seperti dahulu yang banyak dengan masalah.
  • Kulit saya bertambah sihat dan anjal
  • Saya tidak lagi terpengaruh dengan lambakan produk yang merbahaya di luar sana
  • Kulit kekal lembap dan lembut serta tidak berminyak
  • Kurang mengenakan make up yang tebal dan merimaskan
  • Kulit sihat secara semulajadi
  • Tampil lebih yakin

Hanya dengan vitamin Set Kecantikan Shaklee saya dapat mengembalikan kulit remaja saya yang dahulu di mana pernah dirosakkan oleh bahan-bahan kimia yang melekat di wajah saya kerana berfikiran singkat untuk tampak cepat cantik sebelum ini.

Apabila saya mula mengenali vitamin Shaklee baru saya sedar sebenarnya kecantikan luaran itu perlulah terlebih dahulu kita mengutamakan penjagaan dalaman. Yakni dengan mengkonsume vitamin yang cukup mineral, antioksidan, membantu penghasilan kolagen dan reproduktif. Mencegah itu lebih baik dari merawat.

Sekian sahaja perkongsian dari saya, segalanya adalah asbab untuk kita berikhtiar selebihnya Allah jualah yang mengizinkan. In sha Allah

P/s ringkas : Pilihlah bahan-bahan semulajadi dan selamat


Set Kecantikan Dengan Shaklee

Disclamier : Ayat adalah ayat sebenar daripada dia. Tidak di edit ayat walau sedikit pun. Ani berkongsi dengan cara yang betul :)

Set Kecantikan Shaklee


ESP Shaklee Untuk Cantik
  • Energizing Shaklee Powder
Menjadikan kulit wajah lebih halus, cantik dan berseri. Protein mempercepatkan pemulihan parut jerawat dan mempercepatkan penghasilan sel baru.

Vitamin C Kecantikan Shaklee

  • Vitamin C
Antioksidan. Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen (menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit) dan anti aging juga anti wrinkle.

Vitamin E Kecantikan Shaklee

  • Vitamin E
Antipenuaan dapat mengurangkan garis-garis halus pada wajah. Membantu mengelakkan pertumbuhan abnormal sel dan membantu memudarkan parut.


Semoga Bermanfaat! :)



Anda Berminat Dengan Vitamin Shaklee?


Klik Di Sini Untuk Pesan Sekarang

ATAU

Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda


Anda Berminat Untuk Menjadi Pengedar Shaklee?

Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri.

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amat di alukan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…