JOM KENAL BLOGGER SAMBIL BLOGWALKING

Assalamualaikum,

Kali ni Ani join Rizal punya jemputan "JOM' untuk kenal blogger sambil blogwalking,


Meh tengok banner nya yang comel hehehe


http://shazrizalshahmy.blogspot.com/2014/06/segmen-jom-kenal-blogger-sambil.html

Rajin-rajin mehla join sekali, (tetiba promote jap hihi)

Since Ani dah sengaja nak join, ya..haruslah join kan? :) merapatkan ukhuwah. Ani jawablah soalan yang diberi :)


Nama Famous

Ani :)


Status :


 Kepunyaan mak ayah.

Warna dan makanan kegemaran :

 Warna semua suka, mostly purple, merah, hijau, putih, biru , coklat. Kalau suruh pilih mana satu Ani pun tak taw hehe. Pelangi je la :D, makanan kegemaran erm.. ini pun masalah . ok dah taw! chezzy wedges! Sekejap je boleh habiskan :) sebenarnya hari-hari Ani amik supplement Shaklee. Suka Shaklee boleh? (tak kisahkan? jawapan sendiri kan? ^-^V)

Tempat belajar/ kerja :

Tempat belajar dulu UiTM Johor (best!!) :)  Tempat kerja bercita-cita nak benti kerja dan meneruskan legasi Shaklee di rumah! Boleh? Boleh. Harus percaya diri! :D

Twitter takde tapi Fb ada. 


          Fb : Ani Haryani & Luvsupplements
          Instagram : Luvsupplements

Hobi :

 Ani pun tak taw apa nak jawab. Hobi sekarang cari info baru tentang kesihatan untuk pelanggan Luvsupplements

Cerita tentang diri sendiri

Ani bukan sombong tapi segan,ramai kata lembut tapi sebenarnya tak. Mostly ikut suka sendiri.~ngee

Selesai sudah menjawab soalan, Ani simple orangnya. Ikut suka sendiri. Jom kenal blogger sambil blogwalking. :)


Berminat dengan rangkaian produk Shaklee?
sms/whatsapp Ani : 014-7222642
Shaklee ID : 1073895
pm di Fb : Ani Haryani @ Luvsupplements
Fb/Instagram : Luvsupplements

Disclamier : Produk-produk Shaklee tidak bertujuan untuk merawat dan menyembuhkan sebarang penyakit. Hak penyembuhan adalah milik Allah :)

Comments

  1. Thanks join....amboiii promote habis produk shaklee tu... Actually, akak ipar saya sekarang pakai jugak shaklee tu... Lelaki boleh guna produk tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome Rizal, hehe, jujur seronok jual produk bagus (ni bukan bodek lambung tinggi ye , nahe hihi) sebenarnya ani pun pakai jugak dan sendiri rasa kebaikan dia . :) Baguslah kakak ipar amik.. lelaki boleh jugak! :). dia ada macam2. ada set kurus, set jerawat , customer ani ada askar ambil set tu, set minda, x nak bg letih, semua boleh ambil, tengok set yang dia ambil :)

      Delete
  2. singgah dari segmen yang sama!
    http://loveneddy.blogspot.com/2014/07/segmen-jom-kenal-blogger-sambil.html

    kita makan shaklee gak. vita-E ! terbaik laa.. yang ni pon kongsi dengan ibu. nak beli sendri tak mampu. hihi
    untuk set jerawat yang mane satu ek? -,-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadyya, kalau set jerawat budget alfalfa n vitamin C. ALfalfa tu detox, dia kuarkan toksin dalam badan jadi penyerapan tu lebih mudah dan lancar dalam badan :) vitamin c plak memang baik untuk skin plus ley wat masker :) sharing is caring! hehe. Ani pun amik Vitamin E. Vitamin E if ada kulit yang bermasalah, try sapu kat kulit tu, in sha Allah nnti tengok perubannya :D

      Delete
  3. salam, singgah dari segmen yang sama! jemput melawat blog saya ye..salam perkenalan

    http://jindrisska.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, salam perkenalan juga untuk Aisya :D

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid