Skip to main content

Vitamin Favourite Ani : Vivix

Ani percaya setiap orang mesti ada kesukaan masing-masing. Termasuk ani! Ani ada taw vitamin favourite

Macam tak caya ani consume konsisten Vivix. Asalnya beri pada mama kemudian terjebak dengan diri sendiri.

Jatuh Cinta Dengan Vivix



Jatuh Cinta Dengan Vivix : Favourite Ani
Vivix dan bunga, cantiknya awak!

Vivix ni SPECIAL taw bagi ani sebab ani ambil dia setiap pagi, permulaan kepada segala vitamin gittew

Ani tak boleh tinggal Vivix ni sebab inilah ikhtiar vitamin yang boleh pergi hingga ke sel. Sel yang tidak sihat, diganti dengan sel yang sihat dan bukannya sel yang rosak. saraf, lupa blank minda tu , biar telomeres lambatkan kependakan, nampak sentiasa muda gittew (haryani perasan)

Belum lagi tua, bukanlah alasan untuk tak jaga kesihatan. Tak boleh! Siapa boleh jamin muda itu sihat, dalaman biarlah Vivix bantu kan? 

Paling untung pun, orang kata eh, tak seperti usialah (tutup muka) 

Kandungan Dalam Vivix


Vivix Shaklee


Vivix ada kandungan yang best taw. Kaya dengan Resveratrol juga Polifenol plus antioksidan tinggi. Vivix terkandung :

Muscadine Grape

Ada asid ellagik dalam kepekatan tinggi dan ada ciri untuk hentikan kimia penyebab kepada kanser, anti virus dan anti bakteria

Purple Carrot

Sumber terbaik Vitamin A dan terkandung phytokimia termasuk carotenoids, phenolics. Ada kandungan asid klorogenik tinggi,dapat kurangkan diabetis. Beri kesan kepada saluran darah, platelet dan lipoprotin yang boleh kurangkan risiko sakit jantung

Polygonum Cuspidatum

Sumber best : Resveratrol! bantu lambatkan proses penuaan, rendahkan kolesterol dan tekanan darah juga kurangkan berat badan

Elderberry

Tinggi antioksidan ada Vitamin A, B, C, nutrient asid amino, carotenoid, tannin dan rutin. Bantu kuatkan sistem imun dan mampu beri perlindungan kepada sakit kardiovaskular dan jantung,

Bestkan? One of my favourite!

Testimoni Vivix 


Testimoni Vivix Shaklee
Rita Rudaini pun ambil Vivix

Vivix cantik, penjagaan kesihatan dalaman dan luaran.

Semoga Bermanfaat!


Anda Berminat Dengan Vivix Shaklee?


 Klik Di Sini Untuk Pesan Sekarang

ATAU

Daftar Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri Bagi Penjimatan Berganda


Dengan keberkesanan produk dan kualiti yang terjamin, Saya memerlukan Pengedar bagi setiap pelusuk negeri

Hubungi saya, Ani Haryani 014-7222642 jika berminat untuk menjadi Pengedar. Kehadiran Anda amatlah dialukan

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : Ani Haryani
sms/whatsapp : 014-7222642
fb@Instagram : LuvHaryani
Shaklee ID : 1073895

"Do What You Love"

Comments

Popular posts from this blog

Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

Ani pernah main Bola Jaring, teman kawan main erti kata lain mula-mula main belasah huhu
Seriously, Permainan Bola Jaring tak sama dengan Permainan Bola Keranjang
Ada posisinya juga ada peraturan nya sendiri 
Di situlah permulaan  mengenali Bola Jaring :)
Posisi Dalam Permainan Bola Jaring

comel kan? hehe. Shoot! :D
Posisi PemainSatu pasukan mempunyai 7 pemain utama dan 3 orang simpanan. Tugas lain-lain setiap seorang :)
Goal Keeper (GK)Goal Keeper atau di kenali sebagai Penjaga Gol. GK perlu menjaga kawasan jaringan dan menghalang penyerang pihak lawan berada di dalam kawasan jaringan. GK boleh keluar masuk di kawasan gol.Untuk GK, GK perlu bekerjasama dengan GD (Goal Defence) 
Goal Defence (GD)Dia adalah pertahanan untuk gol.Tugas Utama GD adalah menghalang penyerang dari membuat jaringan. GD boleh menerima hantaran tengah dan menghalang hantaran atau mengawal pemain dalam sama ada di kawasan tengah mahupun kawasan gol. GD perlu menjaga GA (Goal Attack) pihak lawan sama ada di kawasan gol,…

Makna Lagu Mirai e Nyanyian Kiroro Dalam Bahasa Melayu

Al kisahnya begini, tengah blogwalking ternyanyi lagu Mira e Eh!!! hehe
 Lagu ni sangat popular satu ketika dulu kan, 
Jadi layankan jelah hehe :)
Makna Lagu Mirai e Dalam Bahasa Melayu

Hora, asi moto wo mite goran Ayo, lihatlah langkah kakimu
Korega anata no ayumu michi Itulah jalan hidupmu
Hora, mae mo mite goran Ayo, lihat juga ke depan
Arega anato no mirai Di sanalah masa depanmu
Haha ga kureta takusan no yasashisa Begitu banyaknya kasih sayang yang telah Ibu berikan
Ai wo idaite ayumeto furikaesita Dengan cintamu aku mengerti kehidupan yang silih berganti
Ano toki wa mada osanakute iminado siranai Saat itu aku terlalu kecil untuk mengerti semua
Sonna watashi no te wo nigiri Isyoni ayunde kita Ibu membimbingku selalu menjalani masa depan
Yume wa itsumo sora takaku aru kara Cita-cita yang tinggi setinggi langit
Todokanakute kowai ne dakedo oi suzukeruno Bila tak tercapai memang menyedihkan, namun jangan berhenti berharap
Jibun no sutori dakara koso akira metakunai Tentukan langkah dan masa depanmu, jangan…

Makanan Yang Membantu Mempercepatkan Pengaliran Haid

Wanita atau para gadis pasti risau apabila haid nya datangnya lambat.
Paling tak digemari apabila haid lambat, dan datangnya dengan senggugut. Sangat Memeritkan!
Apakah puncanya dan makanan yang membantu dalam pengaliran haid?
Punca Haid Datang Lambat
Tekanan Tekanan mental juga satu punca yang mempengaruhi jumlah hormone (GnRH) yang boleh mengganggu ovulasi dan seterusnya menghentikan atau melambatkan pengeluaran haid
Perubahan Dalam JadualKebiasaannya ini berlaku apabila kerap bertukar syif dan tidak mempunyai kitaran yang teratur yang boleh mengganggu sistem badan seterusnya mengganggu kitaran haid.
Berat Badan BerlebihanBerat badan berlebihan mengganggu keseimbangan hormon estrogen dalam badan. Kebanyakan haid wanita dan kesuburan akan kembali normal jika berat badan menurun.
Ubat Pencegahan KehamilanPengambilan pil perancang, suntikan mahupun ubat boleh menyebabkan perubahan hormon dalam badan yang boleh mengganggu kitaran haid. Apabila seseorang berhenti daripada penggunaan ubat penceg…